reklama
helloitsmeanna
Fanka BB :)
Takie przypadki idealneByłam na wizycie 5+2i miałam umówiona zwykła konsultacje z powodu polipa, „przypadkiem” w międzyczasie zaszłam w ciąże . I na tej wizycie był tylko pęcherzyk i lekarz mówił ze mam się umówić za 2 tyg. I umawiałam w rejestracji wtedy już jako prowadzenie ciąży (szybciej termin znaleźli i na konkretny dzień). A teraz pewnie znaleźliby jeszcze szybciej ale do innego lekarza
No to w takim razie się nie martwię, z niecierpliwością czekam co będzie na tej wizycie choć nie chcę się bardzo entuzjazmować żeby nie zapeszyć
daj znać koniecznie co będzie w sobotę!
helloitsmeanna
Mam prowadzenie ciąży bo dzisiaj mi to babeczka przy badaniach potwierdziłaA FFS jest wtedy kiedy nie masz w pakiecie i idziesz tak jakby „prywatnie”. Wiec sprawdź czy masz w pakiecie prowadzenie ciąży i jeśli tak to w sumie chyba bez znaczenia która bezpłatna opcje wybierzesz. Wizyta to wizyta
Ekstra i dzięki za szybki odzew! Też nie możesz spać? Ja od tygodnia turlam się po łóżku do 3/4...
Ja wręcz przeciwnie, śpię 15h na dobę. Wczoraj się położyłam o 21 i wstałam o 9. Drzemka w ciągu dnia i teraz nie mogę zasnąćMam prowadzenie ciąży bo dzisiaj mi to babeczka przy badaniach potwierdziła
Ekstra i dzięki za szybki odzew! Też nie możesz spać? Ja od tygodnia turlam się po łóżku do 3/4...
helloitsmeanna
Zazdroszczę!!!! Ja normalnie nie mam problemu ze spaniem po 10h ale odkąd się dowiedziałam o ciąży to chyba się oduczyłam szukam symptomów na siłęJa wręcz przeciwnie, śpię 15h na dobę. Wczoraj się położyłam o 21 i wstałam o 9. Drzemka w ciągu dnia i teraz nie mogę zasnąć
No ja z kolei wolałabym mniej spać, życie ucieka . A i tak nieprzytomna chodzę. Jeszcze co do Medicoveru, na tej pierwszej wizycie się troszkę rozczarowałam, bo ani badań nie zlecili, wszystko dopiero jak będzie serduszko. Wiec poczułam się tak trochę dziwnie- niby - tak jest Pani w ciąży ale jeszcze poczekajmy. Pewnie słusznie choć byłam nastawiona na coś innego.Zazdroszczę!!!! Ja normalnie nie mam problemu ze spaniem po 10h ale odkąd się dowiedziałam o ciąży to chyba się oduczyłam szukam symptomów na siłę
helloitsmeanna
O, to ciekawe co mi powie. Co prawda to już będzie później niż kiedy Ty miałaś pierwszą wizytę ale i tak nie wiadomo czy już serducho będzie.No ja z kolei wolałabym mniej spać, życie ucieka . A i tak nieprzytomna chodzę. Jeszcze co do Medicoveru, na tej pierwszej wizycie się troszkę rozczarowałam, bo ani badań nie zlecili, wszystko dopiero jak będzie serduszko. Wiec poczułam się tak trochę dziwnie- niby - tak jest Pani w ciąży ale jeszcze poczekajmy. Pewnie słusznie choć byłam nastawiona na coś innego.
Ja np. Na zwykłej wizycie po odstawieniu tabsów świadomie chcąca podejść do tematu przygotowań dostałam większą listę badań niż teraz po pozytywnym teście i też lekarz powiedział „jak po tym 20.01 będzie serducho to lekarz zleci więcej badań, póki co podstawa żeby lekarz wiedział co i jak”. A książeczkę ciąży Ci wypisali chociaż żebyś już miała z pakietu „prowadzenia ciąży” czy przetrzymają Cię?
Niestety nie, także tym bardziej czekam z niecierpliwością na wizytęO, to ciekawe co mi powie. Co prawda to już będzie później niż kiedy Ty miałaś pierwszą wizytę ale i tak nie wiadomo czy już serducho będzie.
Ja np. Na zwykłej wizycie po odstawieniu tabsów świadomie chcąca podejść do tematu przygotowań dostałam większą listę badań niż teraz po pozytywnym teście i też lekarz powiedział „jak po tym 20.01 będzie serducho to lekarz zleci więcej badań, póki co podstawa żeby lekarz wiedział co i jak”. A książeczkę ciąży Ci wypisali chociaż żebyś już miała z pakietu „prowadzenia ciąży” czy przetrzymają Cię?
helloitsmeanna
Będzie dobrze!Niestety nie, także tym bardziej czekam z niecierpliwością na wizytę
reklama