reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dzisiaj mnie strasznie mdli. Wracaliśmy z zakupów to musiałam okno otworzyć bo myslalam że nie dam rady.
Słuchajcie Pani w sklepie wydała mi dzisiaj o 100 zł za dużo. Sama juz zgłupiałam ile płaciłam i ile miałam w portfelu. Wróciłam się powiedzieć o tym i czy mogą kase sprawdzić. A jedna na to ze nie dolicza się bo maja jakieś tygodniowe podsumowania, że dziękują za uczciwość i ze mamy sobie na dobry obiad pojechać a się nie martwić bo one osobiście stratne nie będą.
Zostawiłam nr telefonu jakby sie cos zmieniło.
No to pojechaliśmy do KFC. Boże dlaczego ja tam pojechałam? Nigdy mi nie smakowało tam ale mowie a wieki nie byłam... fuj 🙄🙄 nic mi nie smakowało, wingsy to sama panierka prawie bez kurczaka, panierka zresztą też okropna frytki tak samo. A w MC wszytsko mi smakuje.
Choc kiedys w kfc były takie z plackiem ziemniacznym burgery to bulo akurat wow.

To ich taki pączek który jedzą w tłusty wtorek. To buleczka przenna wypelniona masa z marcepana i bitą smietana i posypana cukrem pudrem
Misiałam to sobie zwizualizować 😂😂😂

Załączniki

• EE8C29C4-19CF-48CA-9649-CAC53585E80C.jpeg
    EE8C29C4-19CF-48CA-9649-CAC53585E80C.jpeg
    230,9 KB · Wyświetleń: 48
ja nie na siku, ale z głodu 😱 jak sobie radzicie? Jecie coś w nocy? Kanapkę jem niedługo przed snem bo mnie mdli, ale i tak widać za mało 🤦‍♀️
na siku nie ale miewałam epizody że mnie budził głód w nocy. Zwykle staram się pokonać ten atak i unikać jedzenia po nocach, ale chyba 2 razy tak mnie ssało że musiałam coś przegryźć. I najbardziej głupie jest to że za dnia z powodu mdłości nie jestem w stanie prawie nic zjeść albo jem tak mało, że masakra. A później po nocach mnie gna do lodówki. Gdzie tu logika? 😱

reklama
Do góry