E
Ewka34
Gość
Hyhy ja też byłam pewna że chłopak i nie mogłam uwierzyć na początku a było tak widać że szok.. Jakby usiadła na kserokopiarceto super, moja się ujawniła w 24tc, ja miałam przeczucie, że będzie chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhy ja też byłam pewna że chłopak i nie mogłam uwierzyć na początku a było tak widać że szok.. Jakby usiadła na kserokopiarceto super, moja się ujawniła w 24tc, ja miałam przeczucie, że będzie chłopak
Tak dokładnie określa się od 12+0 do 13+6
2 usg w 12-14 I 20-22, nawet szyjki nie sprawdzają czy się może skraca czy co.. Czeka mnie to właśnie tzn ten system. Ale mam kontakt z Polskim ginekologiem i też będę chodzić na badania i spokojna głowa a nie gdybać cxy wszystko ok do porodumyślę, że pewnie chłopczyk ale znajomej siostra prowadziła ciąże w UK pare lat temu i ją przekonywali, że będzie chłopak a urodziła dziewczynkę ale tam to pare usg na cała ciąże, myśle, że u nas bardziej lekarze obyci w temacie
u mnie lekarz miał odwrócony ekran do siebie i się mnie pyta „jak myślisz chłopiec czy dziewczynka?” A ja odrazu No chłopak, a on się zaczął śmiać, że następnym razem tez pamietam tego pieroga do tej poryHyhy ja też byłam pewna że chłopak i nie mogłam uwierzyć na początku a było tak widać że szok.. Jakby usiadła na kserokopiarce
Nie ale patrzyłam ostatnio ma niegoDziewczyny, ja dziś kupiłam takie coś...
Użyłam zaraz po kąpieli i jestem w szoku ze szybko się wchlania, nie natłuszcza skory tylko ja nawilża i pięknie pachnie... Ale tylko przy wcieraniu i chwilę po bo później już go nie czułam/ nie czuje zapach taki kojarzący sie wlasnie Z macierzyństwem
Stosowała któras Z was?
Niestety wszystkie były niedosmażone gotowe kotlety wołowe z lidla. Jak na złość kurcze nigdy mi się nie zdarzyło niedosmażyć mięsa. Następna wizytę mam w poniedziałek, bardzo się denerwuje kazda następna wizyta to dla mnie koszmar ( pierwsza ciążę poroniłam) i teraz na dodatek to.A mięso miałaś ze sklepu czy od kogoś np. z wioski (zbadane/niezbadane)? Zobacz na etykietce jakie ma certyfikaty jakości i może to Ciebie uspokoi. Ja osobiście pewnie bym powtórzyła test na toxo (ale ja jestem panikarą); kiedy masz następną wizytę? Może jak Ci lekarz zleci jakieś badania z krwi to dodatkowo dołożysz te na toxo. Jak złapałaś to się wyleczysz. Niestety nie wiem jaka jest szansa złapać w opisany Ciebie sposób, ale jak dobrze myślę to mięso musiałoby mieć te cysty toxoplazmozowe. Może też to akurat mężowi się trafił ten niedosmażony kawałek, a Twoje były OK
Dziewczyny, ja dziś kupiłam takie coś...
Użyłam zaraz po kąpieli i jestem w szoku ze szybko się wchlania, nie natłuszcza skory tylko ja nawilża i pięknie pachnie... Ale tylko przy wcieraniu i chwilę po bo później już go nie czułam/ nie czuje[emoji6] zapach taki kojarzący sie wlasnie Z macierzyństwem [emoji16]
Stosowała któras Z was? [emoji6]
dokładnie na początku w obu przypadkach jest rownolegle dopiero potem chłopcom się unosiWydaje mi się, ze to nie jest kość. To jest ta cześć z której potem wykształca się penis albo łechtaczka
Ooo, no mi pasuje póki co xzd bo fajnie nawilża, a jak rozstępy się będą pojawiały to coś innego poszukamDostałam go w poprzedniej ciąży jak jeszcze dawali je ciężarnym za 1 grosz ogólnie ok, bez rewelacji, ale nienajgorszy