Ja też, moim marzeniem zawsze było zamieszkać w Szwecji to chyba przez miłość do Mansa ZelmerlöwaTo ja bym się świetnie czuła w Skandynawii
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Ja już powoli mam serdecznie dosyć tego dnia w ogóle nie mam siły i czuje się przez to taka bezużyteczna,no sama na siebie się wściekam,ze ktoś ze mnie całe życie wypompowal,bo bym tylko leżała i leżała i nawet z łóżka nie wstawała
G
gość 202851
Gość
Tak, mam lewego cycka nie dość że większego, to jeszcze niżejEj właśnie odnośnie piersi, czy macie jakies dysproporcje??u mnie lewa jest troszke wieksza
Sprawdziłam bo to jak pisałam wam wcześniej mam dzisiaj prawie całkiem bezobjawowy dzień i tak obserwuje siebie żeby nie zwariować
helloitsmeanna
w którym hm są ciuszki ciążowe?ja ostatnio byłam w posnani a tam nie ma
Podbijam pytanie @Elodia team poznan witam, nadrobiłam te 30 stron. Dzisiaj kolejny dzień pełen energii Jak ja się cieszę ze już nie ma tych brudzeń
Dziewczyny super wieści z wizyt, czekamy na wiecej!
Agnieszka19m
Dziewczyny.majace doświadczenie z krwiakami. Tydzień temu ta na nfz powiedziała że mam.krwiaczka. ta dzisiaj nic na ten temat..ja z tego wszystkiego też nic nie mówiłam.o tym. Myślicie że mógł.sie wchłonąć tak szybko? Czy sprzęt gorszy? Prywatnie dla mnie to nie do pomyślenia żeby był gorszy niż na nfz. Chociaz z ciąży co mam córkę pod koniec w tej samej klinice lekarz stwierdził że nie wyznaczy wagi dziecka bo jest nisko usadowiona a w szpitalu w ten sam dzień określił lekar właściwie co do grama. Męczy mnie ta dzisiajsza wizyta
Natka26
A to dobrze wiedzieć muszę w końcu kupićTak faktycznie moj mąż gdy miał problemy z hemoroidami to kupił i używał nadal mam to w zamrażarce można bo to tylko bolec bez chemii
AgnesSweden
Ja też, moim marzeniem zawsze było zamieszkać w Szwecji to chyba przez miłość do Mansa Zelmerlöwa
m.am
Dziewczyny.majace doświadczenie z krwiakami. Tydzień temu ta na nfz powiedziała że mam.krwiaczka. ta dzisiaj nic na ten temat..ja z tego wszystkiego też nic nie mówiłam.o tym. Myślicie że mógł.sie wchłonąć tak szybko? Czy sprzęt gorszy? Prywatnie dla mnie to nie do pomyślenia żeby był gorszy niż na nfz. Chociaz z ciąży co mam córkę pod koniec w tej samej klinice lekarz stwierdził że nie wyznaczy wagi dziecka bo jest nisko usadowiona a w szpitalu w ten sam dzień określił lekar właściwie co do grama. Męczy mnie ta dzisiajsza wizyta
Czasem tak jest , że prywatni lekarze maja kiepski sprzęt. W tamtej ciąży trafiłam do takiego ginekologa .
Może faktycznie krwiak się wchłonął bo z tego co pisałaś był raczej niewielki? Chyba , że po prostu go nie zauważyła.. a nie myślałas żeby sie jeszcze z kimś skonsultować dla własnego spokoju ?
reklama
pasazerka12