U mnie to samo w dzień mam ochotę spać jak niedźwiedź, mimo że mało kiedy zdarza mi się zasnąć, a w nocy co chwilę się budzę i oczy jak na zapałkachBezsenność męczy mnie już drugi tydzień, rano nie mogę otworzyć oczu
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
a następna wizytę kiedy masz teraz?U mnie 5+2 był sam pęcherzyk i ciałko żółte trzymam kciuki, żebyś zobaczyła bąbelka
Przed chwilką byłam na pierwszej becie w środe mam powtórkę, wynik pierwszej powinien być jutro około 10:00, ale może wytrzymam do środy i wtedy odbiorę
Dzisiaj do objawów doszły lekkie mdłości po śniadaniu, ale na razie to tylko taki dyskomfort, może sobie wkręcam
Dzisiaj do objawów doszły lekkie mdłości po śniadaniu, ale na razie to tylko taki dyskomfort, może sobie wkręcam
Ewuuu
Ja tak samo. Jestem właśnie po pierwszej becie i teraz czekanie[emoji848][emoji848][emoji848] Co tam zobaczę. Oby wynik był dzisiaj[emoji120][emoji4]
Przed chwilką byłam na pierwszej becie w środe mam powtórkę, wynik pierwszej powinien być jutro około 10:00, ale może wytrzymam do środy i wtedy odbiorę
m.am
Ja też właśnie wróciłam z laboratorium. Teraz najgorsze będzie czekanie.Ja tak samo. Jestem właśnie po pierwszej becie i teraz czekanie[emoji848][emoji848][emoji848] Co tam zobaczę. Oby wynik był dzisiaj[emoji120][emoji4]
Dziewczyny czy Wy też jesteście takie rozkojarzone? Przekręcam słowa, zapominam, gadam czasem bzdury, i po chwili się poprawiam Nie wiem czy to że stresu czy ze zmęczenia Mąż się ze mnie nabija dosłownie. Mam nadzieję, że mi się nie pogorszy hehe
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
Cześć dziewczyny. To ja dołączam do Was. Termin mam na 16.09. Będzie to moje 3 maleństwo. Mam już syna 11 lat i córkę 10.
Staraliśmy się 2 lata i wreszcie niespodzianka na Nowy Rok.
Staraliśmy się 2 lata i wreszcie niespodzianka na Nowy Rok.
@jjm86 mam wizytę 20.01 i termin na 2.09 więc jeden dzień do przodu@patrvcja też mam gazy i zaparcia niestety, ale jaka ulga dla brzucha czyli wizytę masz 19 stycznia? Jeśli tak, to idziemy razem a termin porodu na 1.09?
@Ewuuu ja się budzę koło 5, ale u Ciebie to hardcore... możesz napisać ile cykli się staraliście? Bo chyba Cię kojarzę ze Staraczek Badania zawsze robię w alab.
@Aurorah jak się czujesz? Już nie podkrwawiasz, pojawił się ból brzucha? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, krwawienia się zdarzają, ale myślę, że powinnaś skonsultować się z lekarzem mimo wszystko. Pewnie dostaniesz leki i wszystko się unormuje.
Mam za sobą pierwszą bezsenną noc.. Nie mogłam sobie miejsca w łóżku znaleźć
jjm86
19 stycznia. Będzie wtedy 7+2 czekanie strasznie się dłuży. Najpierw comiesięczne czekanie na owulację, potem czekanie żeby zobaczyć dwie kreski, teraz czekanie na wizytę, żeby sprawdzić, czy wszystko dobrze i tak chyba będzie do końca.a następna wizytę kiedy masz teraz?
U mnie nie ma szansy nawet na wynik dzisiaj, najszybciej jutro 10:00, ale z samego wyniku to chyba nie ma co wróżyć i tak trzeba czekać na wynik drugiejJa tak samo. Jestem właśnie po pierwszej becie i teraz czekanie[emoji848][emoji848][emoji848] Co tam zobaczę. Oby wynik był dzisiaj[emoji120][emoji4]
reklama
PaulinaMalina91
dzwonilam do mojego gina,bo się przyplątało do mnie jakaś infekcja intymna albo zapalenie pęcherza i mam przyjść dzisiaj i będę mieć usg już19 stycznia. Będzie wtedy 7+2 czekanie strasznie się dłuży. Najpierw comiesięczne czekanie na owulację, potem czekanie żeby zobaczyć dwie kreski, teraz czekanie na wizytę, żeby sprawdzić, czy wszystko dobrze i tak chyba będzie do końca.