reklama
E
Ewka34
Gość
8+0 dzisojej trzymam kciuki mocno za wtorek. Wasza historia mocno mi w pamięć utkwiła
A 9 tc to masz na myśli 9+0 czy że jesteś w skończonym 8 i zaczynają się dni na 9.
Ja mam dzisiaj 8+3 i mnie właśnie oświeciło, że to już prawie jak 9. Czyli za 3 tygodnie będzie magiczne 12
Promyczek91
Fanka BB :)
Ojej mnie to strasznie męczy. Śmieje się przynajmniej trochę ruchu mam bo co chwilę siusiu chodzę. Z tym, ze ja tez bardzo duzo wody pije bo mam to w nawyku. Ale wcześniej jednak nie chodziłam tak. Najgorszej w nocy jak człowiek zaspany. Śmieje się, że przygotowywuje to chyba powoli do nocnego wstawaniaDziewczyny czy wszystkie macie słynne parcie na pęcherz? Ja nie odczuwam tego jakos szczególnie.
Wiem, wiem. My możemy dbać o siebie a to co w środku sie dzieje to jest troche poza nami, nie mamy wpływu. Trzymam kciuki zeby sie udało bierzesz duphaston?Doskonale Cię rozumiem bo to moja 3 ciąża,dwie poprzednie poroniłam także tez mam stresa ale leki biorę i dbam o siebie,co ma być to będzie i nie mamy na to wpływu. Licze ze będzie już beta z 1600 i w końcu zobacze pęcherzyk chociaż
nowafalaa
Ja w nocy nie wstaje na siku ale rano już pełny pęcherz mam. A w dzień raczej nie latam co chwilę tylko normalnie.Dziewczyny czy wszystkie macie słynne parcie na pęcherz? Ja nie odczuwam tego jakos szczególnie.
E
Ewka34
Gość
Ja pamiętam to z drugiej ciąży.. Już mnie to wkurzało 7-9 razy w nocy wstawać na ciutke siusiuOjej mnie to strasznie męczy. Śmieje się przynajmniej trochę ruchu mam bo co chwilę siusiu chodzę. Z tym, ze ja tez bardzo duzo wody pije bo mam to w nawyku. Ale wcześniej jednak nie chodziłam tak. Najgorszej w nocy jak człowiek zaspany. Śmieje się, że przygotowywuje to chyba powoli do nocnego wstawania
Asju
Dziewczyny a jak lekarz kazał wam dawkowac duphaston? Pytam z ciekawości bo tak różnie na forach kobietki piszą, że aż jestem w szoku. Mi ginekolog powiedział, że jeśli się boję o ciążę to mogę brać 2 tabletki 3 razy dziennie ale strasznie dużo mi się to wydaje. Nie mam żadnych plamień ani wcześniejszych poronień więc nie wiem czy jest sens brać
panna_ag
Aktywna w BB
Hej. Ja brałam jak tylko dowiedziałam się o ciazy. 2x1. Przepisał znajomy gin, ponieważ o druga ciąże staraliśmy się ponad 3 lata. I tak na zasadzie chuchania na zimne. Co prawda nie miałam nigdy plamień ani w 1 ciazy, ani teraz. Na wizycie w 6 tyg gin zaproponował odstawienie, mowil, że wszystko jest ok i on nie widzi wskazań klinicznych do brania, podobno teraz troszkę inaczej podchodzi się do tych leków. Zostawilismy dla mojego spokoju psychicznego, jednak tydz później i tak odstawiliśmy, bo mega źle się po duphastonu czulam. Po odstawieniu nic się nie działo, a moje samopoczucie się poprawiło. 3x2 to dość spora dawka, zwłaszcza jeśli ciąża nie jest zagrożona. Tak, według mnie.Dziewczyny a jak lekarz kazał wam dawkowac duphaston? Pytam z ciekawości bo tak różnie na forach kobietki piszą, że aż jestem w szoku. Mi ginekolog powiedział, że jeśli się boję o ciążę to mogę brać 2 tabletki 3 razy dziennie ale strasznie dużo mi się to wydaje. Nie mam żadnych plamień ani wcześniejszych poronień więc nie wiem czy jest sens brać
pasazerka12
Przepraszam ze się nie odzywam ale czuje się slabooooomam mdłości i tak jakby ktoś mi stał na żołądku . Czytam Was ciagle ale jakoś nie mam mocy żeby pisac coś więcej
reklama
Agnieszka19m
Ja mam 3x1 dupka