reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Musisz zorganizować sobie odpoczynek kochana.. Jest was dwóch,pamietaj nie zrobisz czegoś dziś to najwyżej jutro ;) Co do szefowej.. Współczuję, masakra i to kobieta.. 🙄 co jak co ale mogla taki komentarz zostawić dla siebie, strasznie egoistyczne podejście 🙄 nie lubię takich ludzi.. Pracujesz jakoś ciężko?
Tak jeszcze odnośnie szefowej to ona ogólnie jest ok i można się z nią bez problemu dogadać, ale czasem ma takie teksty i akcje, że ręce opadają i ciężko zrozumieć o co jej właściwie chodzi i czy robi to tylko po to żeby komuś szpile wbić 🤷

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już nie spie od pół godz. Ostatnio w dzień wizyty też obudziłam się dużo przed budzikiem. Dzisiaj u mnie sie wszytko rozstrzygnie.
Tydzień temu mimo skończonych 7 tygodni pęcherzyk był pusty więc raczej będzie puste jajo, ale trzeba sprawdzić drugi raz. Jestem gotowa na wszytko, ale chciałabym już tylko wiedzieć, a nie żyć w tej niepewności. Mam na 16.10, a do 15 jestem w pracy więc mam nadzieję, że przynajmniej za dużo nie będę myśleć i dzień jakoś zleci.
Z tego co widziałam dzisiaj dużo wizyt @ol.gol @Mandarynka33 @Marcelina007
@m.am @Elodia @Aurorah powodzenia. Samych dobrych wieści. Dawajcie znać po.a
Trzymam kciuki mocno żeby u Ciebie były dobre wieści!

Ja jeszcze nie poszłam na zwolnienie, bo dopiero w poniedziałek mam pierwszą wizytę. Powiedziałam szefowej, bo musi sobie pracę jakoś zorganizować. Ona niby ok zareagowała, ale twierdzi, że do 12 tygodnia to tak jakby kobieta nie była w ciąży, bo wszystko się może stać (sama ma dzieci i jest to dla mnie dziwne myślenie) i że wg niej dopiero po 12 tygodniu powinno się dostawać zwolnienie i zaświadczenie o ciąży. Więc w sumie mam mieszane uczucia ;)
Ja przy synu jak powiedziałam szefowej , a zrobiłam to za wcześnie ale tak tragicznie się czułam że musiałam to zrobić ( a dodam że byłam z nią w super relacjach) to się na mnie wydarła że taka ciąża to nie ciąża i żebym się nie ekscytowała bo może nic z tego noe wyjść. Baaardzo mi się przykro zrobiło wtedy.

Ja przy synu jak powiedziałam szefowej , a zrobiłam to za wcześnie ale tak tragicznie się czułam że musiałam to zrobić ( a dodam że byłam z nią w super relacjach) to się na mnie wydarła że taka ciąża to nie ciąża i żebym się nie ekscytowała bo może nic z tego noe wyjść. Baaardzo mi się przykro zrobiło wtedy.
O masakra skąd się tacy ludzie biorą :-(

W aptece możesz dostać glukometr przy zakupie 2 opakowań pasków.

Wykupiłam 3 i powiedziano mi w aptece ze oni od producentów nie dostają... dzisiaj po prostu zamówię i tyle nie bede czekać i łazić po aptekach :p
Tak jeszcze odnośnie szefowej to ona ogólnie jest ok i można się z nią bez problemu dogadać, ale czasem ma takie teksty i akcje, że ręce opadają i ciężko zrozumieć o co jej właściwie chodzi i czy robi to tylko po to żeby komuś szpile wbić 🤷

Zupełnie zbędne teksty :/ ja dzisiaj mowię mojej a tez 7tc. Nawet jakbym chciała to lekarka powiedziała mi ze żadnej stojącej pracy w zapachach i przy obecnej sytuacji korony - przy obsłudze ludzi :/ nawet nie pytała za bardzo czy chce tylko spytała do kiedy 😂

Co za babsko!!!!

Cześć dziewczyny. Ja już nie spie od pół godz. Ostatnio w dzień wizyty też obudziłam się dużo przed budzikiem. Dzisiaj u mnie sie wszytko rozstrzygnie.
Tydzień temu mimo skończonych 7 tygodni pęcherzyk był pusty więc raczej będzie puste jajo, ale trzeba sprawdzić drugi raz. Jestem gotowa na wszytko, ale chciałabym już tylko wiedzieć, a nie żyć w tej niepewności. Mam na 16.10, a do 15 jestem w pracy więc mam nadzieję, że przynajmniej za dużo nie będę myśleć i dzień jakoś zleci.
Z tego co widziałam dzisiaj dużo wizyt @ol.gol @Mandarynka33 @Marcelina007
@m.am @Elodia @Aurorah powodzenia. Samych dobrych wieści. Dawajcie znać po.a
Trzymamy kciuki, żeby jednak było widać wszystko dzisiaj! 🤗

Ja za to znowu paskudnie zaczęłam ten dzień, jestem bez sił. Lecę po wynik tej cytologii i zobaczymy, co tam się dzieje :( jutro najprawdopodobniej z szefem..

reklama
No maskara :( właśnie tak teraz myślę, że jak się ma dobry kontakt z szefostwem to łatwiej o takie reakcje, bo się nie hamują i myślą, że mogą tak zareagować. Dramat.

Do góry