reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja😵 jutro jadę do gina.

Załączniki

• 03304242-8095-475E-B073-931C7D23CFE0.jpeg
    03304242-8095-475E-B073-931C7D23CFE0.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 104
  • 12DDCEC1-6B43-4FE4-B5AB-FE339B59B6CF.jpeg
    12DDCEC1-6B43-4FE4-B5AB-FE339B59B6CF.jpeg
    777,3 KB · Wyświetleń: 106
Hej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja😵 jutro jadę do gina.
ja coś tam widzę :) a do lekarza nie za wcześnie?jeszcze może nic nie być widać, może lepiej bete zrobić😊

Ja teraz znowu mam stres bo czekam do środy na kolejna wizytę i może będzie już serducho :)
Jak któraś z Was pisała od wizyty do wizyty... czy tak już będzie do końca czy kiedyś ten strach mija?

Co do l4 mnie pytał czy pracuje ale przez to, ze pracuje w perfumerii a galerie zamknięte to jeszcze mi nie wypisał :-)

Trzymam ogromnie kciuki żeby było w porządku!

Cudownie!!!!!!! ❤️

Ja miałam 2.65 i dostałam 25 dawkę biorę od jutra, endokrynolog mnie bardzo uspokoiła :-) badania mam powtórzyć za 4 tyg i za 5 tyg na wizytę już u niej :-)

Kochana jaka masz dawkę jodu? Bo tez powiedziała żebym wybierała następne suplementy z wysoka dawka :)
Ja mam jod w płynie :) teraz dawkuję sobie ok. 30 kropelek na szklankę wody :D to mi mama wytrzasnęła. Ona ma schizę na punkcie jodu, ale u mnie akurat dużo dał oprócz tego, że zaszłam w ciążę i zeszło TSH - zdecydowanie lepiej się czułam i 10 kilo zeszło z wagi. No ale co z tego skoro teraz znowu przytyję XD

Wiecie co zauważyłam że stałe mam brązowe uprawy, nie różowe nie czerwone tylko brązowe,stare jakbym sie czyściła po tym z przed tygodnia po tym co mi wyleciało 🙄 stałe mam mdłości cycki mnie bolą.. A to nie są objawy martwego zarodka przecież 🙄 myślę że on tam ma się dobrze 🙃 chyba że sobie wmawiam to 🙄

reklama
Do góry