YuhuuTo teraz moje dobre wieści. Ciaza wcale nie jest pozamaciczna. Pecherzyk 3mm jest tam gdzie ma być razem z całkiem żółtym 5tyg i 6 dni. Wszystko ok. Następna wizyta 11 lutego.
reklama
pasazerka12
Fanka BB :)
Noo widzisz w tak się martwilas!!! SuperrrTo teraz moje dobre wieści. Ciaza wcale nie jest pozamaciczna. Pecherzyk 3mm jest tam gdzie ma być razem z całkiem żółtym 5tyg i 6 dni. Wszystko ok. Następna wizyta 11 lutego.
pasazerka12
Tez tak macie ze wam ciagle zimno i jak byście miały gorączkę ?. Bo ja to jak wchodzę po
Pracy to od razu pod koc i mnie trzęsie
Hej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja jutro jadę do gina.
Załączniki
E
Ewka34
Gość
Jejus cudownie czemu miałaś mieć lyzeczkowanie i w którym tyg?Uwaga plot twist!
Może niektóre mnie pamiętają jak się zegnalam, jutro miałam mieć lyzeczkowanie. Dziś usg przed zabiegiem. A tam bijące serce. Cud. I spowrotem wróciły leki na tapetę. Za tydzień sprawdzimy czy przetrwał.
E
Ewka34
Gość
Mialam tak wczorajTez tak macie ze wam ciagle zimno i jak byście miały gorączkę ?. Bo ja to jak wchodzę po
PaulinaMalina91
ja coś tam widzę a do lekarza nie za wcześnie?jeszcze może nic nie być widać, może lepiej bete zrobićHej, jestem tutaj nowa. Od dwóch dni spóźnia mi się okres, bardzo długo staramy się z mężem o dzidzie i ciągle tylko testy negatywne aż tu dzisiaj rano zrobiłam i ja widzę dwie kreski ale drugą mega słabą.. nie wiem czy to ciąża czy to znowu fiksacja jutro jadę do gina.
Ja mam jod w płynie teraz dawkuję sobie ok. 30 kropelek na szklankę wody to mi mama wytrzasnęła. Ona ma schizę na punkcie jodu, ale u mnie akurat dużo dał oprócz tego, że zaszłam w ciążę i zeszło TSH - zdecydowanie lepiej się czułam i 10 kilo zeszło z wagi. No ale co z tego skoro teraz znowu przytyję XDJa teraz znowu mam stres bo czekam do środy na kolejna wizytę i może będzie już serducho
Jak któraś z Was pisała od wizyty do wizyty... czy tak już będzie do końca czy kiedyś ten strach mija?
Co do l4 mnie pytał czy pracuje ale przez to, ze pracuje w perfumerii a galerie zamknięte to jeszcze mi nie wypisał :-)
Trzymam ogromnie kciuki żeby było w porządku!
Cudownie!!!!!!!
Ja miałam 2.65 i dostałam 25 dawkę biorę od jutra, endokrynolog mnie bardzo uspokoiła :-) badania mam powtórzyć za 4 tyg i za 5 tyg na wizytę już u niej :-)
Kochana jaka masz dawkę jodu? Bo tez powiedziała żebym wybierała następne suplementy z wysoka dawka
E
Ewka34
Gość
Wiecie co zauważyłam że stałe mam brązowe uprawy, nie różowe nie czerwone tylko brązowe,stare jakbym sie czyściła po tym z przed tygodnia po tym co mi wyleciało stałe mam mdłości cycki mnie bolą.. A to nie są objawy martwego zarodka przecież myślę że on tam ma się dobrze chyba że sobie wmawiam to
reklama
Wiem, ale jestem już tak podekscytowana i nie myśle już o niczym innym, ja już uważam na siebie jakbym byłaja coś tam widzę a do lekarza nie za wcześnie?jeszcze może nic nie być widać, może lepiej bete zrobić