Ja nie wiem po czym poznać, że mam brzuch wysoko czy już nisko... Ja mam wrażenie, że mam go wszędzie, bo ani się schylić ani siedzieć, bo uciska i w dole i pod biustem. A co do skurczy, to czasem coś pobolewa, ale raz i się nie powtarza. Tak więc pozostaje chyba czekać
reklama
Oli55
Fanka BB :)
No ja na poniedziałek na usg w środę główka była bardzo nisko w kanale rodnym 1 cm rozwarcia raz kiedyś chyba mam skurcze tzn 2 na cały dzień i w kroczu mnie rwie tak dziwnie ale na poród się niezapowiada. A masz już skierowanie do szpitala wrazie jakbyś w terminie nie urodziła?Ja mam termin we wtorek, nic się nie zapowiada póki co: brzuch wysoko, zero skurczy
mamakochajaca
Już wkrótce zobaczysz i przytulisz kruszynkę i nie będziesz potrzebowała lekarzaU mnie dziś 39+0, twardnienia brzucha bardzo często, wieczorem ciężko już się poruszać. Mam nadzieję na szybkie rozwiązanie.
I tak mi smutno i żal, jak czytam wasze info o pomiarach, wagach dzieciaczków itp, bo u mojego lekarza nic takiego nie miałam na ostatniej wizycie tylko badanie ginekologiczne i stwierdzenie "No to czekamy"
Mam się zgłosić na ktg w dniu porodu i w tym szpitalu w którym chce rodzic wywołują dopiero 10 dni po terminie chyba ze coś się wcześniej dzieje bo na ktg od terminu porodu chodzi się co dwa dniNo ja na poniedziałek na usg w środę główka była bardzo nisko w kanale rodnym 1 cm rozwarcia raz kiedyś chyba mam skurcze tzn 2 na cały dzień i w kroczu mnie rwie tak dziwnie ale na poród się niezapowiada. A masz już skierowanie do szpitala wrazie jakbyś w terminie nie urodziła?
Oli55
No ja nic o ktg nie wiem nie będę miała robione go tylko 27 najpóźniej do szpitala chyba że bd coś nie tak słabsze ruchy czy coś to odrazu do szpitalaMam się zgłosić na ktg w dniu porodu i w tym szpitalu w którym chce rodzic wywołują dopiero 10 dni po terminie chyba ze coś się wcześniej dzieje bo na ktg od terminu porodu chodzi się co dwa dni
Jak tam, nic Was nie bierze? U mnie dziś mały cały dzień aktywny, a to nowość, bo ostatnio większość dnia spał, a ruszał się dopiero późnym popołudniem. Dziś baluje cały dzień. Mnie brzuch się stawia, pobolewa w dole, ciekawe, ile jeszcze wytrzymam, zanim zacznie się tak naprawdę.
Oli55
Ja termin na dziś puki co nic.. Od wczoraj rana ogromna zgaga. Wogole Od pewnego czasu czuje zgrubienie podbpacha miała któraś z was coś takiego ?Jak tam, nic Was nie bierze? U mnie dziś mały cały dzień aktywny, a to nowość, bo ostatnio większość dnia spał, a ruszał się dopiero późnym popołudniem. Dziś baluje cały dzień. Mnie brzuch się stawia, pobolewa w dole, ciekawe, ile jeszcze wytrzymam, zanim zacznie się tak naprawdę.
A to nie węzły chłonne zapowiadające infekcję?Ja termin na dziś puki co nic.. Od wczoraj rana ogromna zgaga. Wogole Od pewnego czasu czuje zgrubienie podbpacha miała któraś z was coś takiego ?
Zamierzasz czekać dalej czy masz jakieś zalecenia po przekroczeniu terminu? Mnie położna w szpitalu powiedziała, że dzień po terminie mam zadzwonić do swojego lekarza i spytać, co robić. Bez względu na to co powie, zamierzam zjawić się w szpitalu na badania, bo to będzie sobota, więc wizyta u niego w gabinecie odpada.
reklama