reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Nie myśl tak, sproboj przynajmniej. Bo to nie potrzebne się nakręcać... Ja też jestem cienias jeżeli chodzi o próg wytrzymałości bólowych ale w tej kwestii myślę sobie tak... Przecież nie będę sama będą tam ludzie co mi pomogą, a myśl że przyczynimy sie do przyjścia naszego maluszka mnie trzyma jakoś. Ja się boję tego co będzie po.. Czyli się nasluchalam o tym połogu za dużo i stres jest. Ze będę taka bezsilna że nie zrobię nic przy małej. Wiem że każda kobieta inaczej to przechodzi ale no boję się i już
Dzięki kochana. Muszę się opanować, tym bardziej że to nie pierwszy poród.
Chyba z wiekiem stałam się panikara

reklama
Ja torbę ostatnio spakowałam i jezdzi juz samochodzie :) obecnie 35+1 tydz. Sam poród jakos mnie jeszcze nie stresuje ale bardziej sytuacja przed i po bo jakos musze dojechac do szpitala i później wrócić i to mnie stresuje 😂 a to co w szpitalu to jakos tak na luzie przynajmniej na razie. W poniedziałek bede jechac do lekarza to może juz sie cos dowiem jak z porodem bo wstępnie mam zalecenie od kardiologa o CC ale z ta moja lekarka to jest jak jest...
czemu masz zalecenia od kardiologa na CC?

reklama
Masz 41 lat a po 35 roku życia to już ciąża geriatryczna i takie pacjentki są szczególnie traktowane, nie chce się mądrować ale oglądałam to jak wypowiadał się profesor z instytutu matki i dziecka i właśnie mówili na ten temat. Pozatym pomysł że ten tydzień szybciej będziesz mieć opiekę i bez nerwów będą Cię informować o tym jakk z dzidzia i z tobą ja bym tak do tego spróbowała podejść

Do góry