reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mam juz wyniki z krwi z dzis, hemoglobina rosnie na szczęście, mam 12,9...dla mnie to nowosc, jak pare lat mialam na granicy 8 😅
Glukoza z krwi 65 wiec super 🥰

Też walczyłaś z niedokrwistością uzupełniając organizm w żelazo?
Oj ja to mialam przeboje, diagnozowalam anemie o hemoglobinie 7,3...lezalam 10 dni w szpitalu, po kolonoskopiach, gastroskopiach i innych miłych badaniach wyszlo, ze zelazo nie wchłania sie u mnie prawidlowo. W ciazy z Amelka miałam 7,6... po cc dostalam 2 workikrwi, a wczasie cc malo nie zjechalam im na miejscu,bleee.

Ło kurła ile nadrabiania[emoji38][emoji85] przepraszam ale nie ogarnę [emoji85] mam nadzieję, że wszystko u was dobrze[emoji3590] u nas wyszła cukrzyca na czczo i no niestety klujemy się codziennie [emoji17] jeszcze musimy diabetologa zaliczyć, za równy tydzień prenatalne[emoji16] Któraś z was już miała?

Hej dziewczyny byłam u gina i potwierdził ciążę zaś poszłam do inego gina bo tamten był chamski nie powiedział który too tydz a teraz jak byłam wczoraj u gina to powiedział że 11tydz ciąży zaś 12tydz ciąży a przed wyjściem ze 10 tydz ciazy ja już sama nie wiem widziałam już rączki i nóżki maluszka. To moja 4ciaza. 1 ciąża poronienie a druga i trzecią cc było. Dziewczyny może wy mi pomożecie w którym jestem ostatnia mies miałam 24.12.2020....
Na wydruku z usg lub na karcie ciąży powinnaś mieć napisany termin porodu oraz tydz w którym miałaś wizytę. U nas miesiączka była 17.12 i mamy obecnie 11tc 6 dzień według miesiączki a według usg 12tc 1 dz

reklama
Ło kurła ile nadrabiania[emoji38][emoji85] przepraszam ale nie ogarnę [emoji85] mam nadzieję, że wszystko u was dobrze[emoji3590] u nas wyszła cukrzyca na czczo i no niestety klujemy się codziennie [emoji17] jeszcze musimy diabetologa zaliczyć, za równy tydzień prenatalne[emoji16] Któraś z was już miała?
ja na Pappa idę jutro.

Do góry