reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Lekarze pracują jedynie na obrazie 2d. Wszystkie pomiary wykonuje się na 2d. 3d to pic dla mamusiek 🙂 tak przynajmniej wmówił mi. Mój ginek w 2010 roku haha 😅
o to dobrze wiedzieć że lekarz nie musi tego widzieć w 3D bo już myślałam, że będę musiała zamykać oczy jak nie da się inaczej :D

reklama
Laski w sklepie online lidlacza fajna promka na legginsy ciążowe- 2 Pary za 24 zł ponoć fajne są bo nie prześwitują.. Szarpłam a co 🤷‍♀️
Zobacz załącznik 1239725
Ja już zamówiłam ☺️
Ja dziś cały dzień chodzę i dotykam piersi bo mniej mnie bolą niż choćby wczoraj 🙈 zaczęłam 11 tydzień 10+1 wizytę mam w sobotę i jak tu nie zwariować 🤪
Ciesz się jak nie bolą 😄ja dziś mam masakrę tak bolą, że spać nie mogłam, dotknąć nie idzie.
Macie jakieś sposoby na odkładanie pieniędzy na wakacje/wycieczki?
Ja mam skarbonkę do której wrzucam codziennie 5 zł dodatkowo mąż wrzuca każda 5 jaka ma
My mamy puszkę do której wrzucamy tylko 5 o nic innego. I po prostu jak jest w portfelu. Powiedzmy dziś nie miałam nic, mąż też nie ale wczoraj miałam trzy to wrzuciłam a przedwczoraj mąż wrzucał dwie. Także na luzaku ☺️od wakacji do wakacji dodatkowo wpada 2-3 tysiące 💞
Też właśnie od rana dziś 🤔
Ja leżę ale jakoś nie pomaga, cały czas boli jak się ruszę 🤔

Kobietki mam jutro pierwsze badania z krwi, w tym m.in. glukozę. Czy dziś mogę jeszcze zjeść normalnie (do około 12 godzin przed badaniem) np coś słodkiego?

Dziewczyny przeszły mi mdłości, i czuję takie kłucie tam na dole, czasem coś "pociagnie" to jest ok...?
TAK! Wszystko jest normalne w tym czasie oprócz bóli porodowych. Macica pracuje wszystko się rozciąga. Pamiętam jak spanikowałam chyba w 6 czy 7 miesiącu bo okropnie krocze bolało a się okazało że kości miednicy się rozszerzają bo się przygotowują do porodu . ( nie wiem czy dobrą kość podałam)

reklama
Do góry