reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas jak zwykle największy koncert jest w samochodzie... Jak tak dalej będzie to chyba z nim będę chodzić na nogach🙃 na szczepieniu spokojnie trochę płaczu tylko przy wkluciu. Mój waży 7450g jaki duży nie wiem bo lekarka nie mierzyla😉 naszczescie teraz zasnął więc chwila spokoju🙈

A co u was???
A może my niewygodnie w tym foteliku? Jak macie blisko fotelik info to możecie podjechać na przegląd (100zł biorą jakoś)
Ja czekam na telefon z przychodni w sprawie szczepień ale chyba o mnie zapomnieli i muszę się przypomnieć. Dzisiaj byłyśmy na spacerze, spala te 45 minut we wózku więc czekam na wiosnę to będziemy maratony robić haha 😁 to nieciekawie jak samochodem jeździć nie lubi :/
Moja w wózku bije rekordy ostatnio, ja się przy okazji wietrze i fitnesuje i odstresowuje i robimy takie 1-3godzinne spacery. Śpi albo ogląda jak nie wieje a ja robię 3-5km. I wieczorem padam tak, że po pierwszym nocnym karmieniu jestem kompletnie nieprzytomna i mąż nosi do odbicia (nieszczęśliwy strasznie).

reklama
Beata zazdroszczę męża, mój ani razu nie wstal do Misia, do starszego wstawał a teraz się postawił i nie chce wstawać :p :( dziewczyny dobrze że dzieciaczki juz po szczepieniu, ja mam teraz stres przed naszym. Jeszcze pojadę tylko z moim krzykaczem bo mąż w pracy a teściowa ze starszym zostanie.

Beata zazdroszczę męża, mój ani razu nie wstal do Misia, do starszego wstawał a teraz się postawił i nie chce wstawać :p :( dziewczyny dobrze że dzieciaczki juz po szczepieniu, ja mam teraz stres przed naszym. Jeszcze pojadę tylko z moim krzykaczem bo mąż w pracy a teściowa ze starszym zostanie.
Mój mąż też się burzy ale wstaje🙃😉 trzymam kciuki żeby mały nie dawał popalić😃

Skądś te mężowskie niezadowolenie znam ale wcale się tym nie przejmuje 😁 ja też zacznę coś dłużej chodzić jak nie złapie mała jakiegoś kataru bo ona nie przyzwyczajona do dalszych wyjść
A może my niewygodnie w tym foteliku? Jak macie blisko fotelik info to możecie podjechać na przegląd (100zł biorą jakoś)

Moja w wózku bije rekordy ostatnio, ja się przy okazji wietrze i fitnesuje i odstresowuje i robimy takie 1-3godzinne spacery. Śpi albo ogląda jak nie wieje a ja robię 3-5km. I wieczorem padam tak, że po pierwszym nocnym karmieniu jestem kompletnie nieprzytomna i mąż nosi do odbicia (nieszczęśliwy strasznie).

Dziś mąż w Niemczech poszedł kupić krople dla małej sab simplex bo niby kuzynka mówiła, że u niej się super sprawdziły na bolesne bąki ale pani mu powiedziała w aptece że są niby powyżej 1 roku:/ i wcisnęła jakiś vel gastin. No tak to się chłopem można wysłużyć ale spróbujemy i tych a najwyżej za tydzień kupi tamte.

Dziś mąż w Niemczech poszedł kupić krople dla małej sab simplex bo niby kuzynka mówiła, że u niej się super sprawdziły na bolesne bąki ale pani mu powiedziała w aptece że są niby powyżej 1 roku:/ i wcisnęła jakiś vel gastin. No tak to się chłopem można wysłużyć ale spróbujemy i tych a najwyżej za tydzień kupi tamte.
Nam ten sab simplex nie pomagał chyba. No może łatwiej bąki mu szły, ale i tak bolesne. To jest jak espuminan. A vel gastinu nie mieliśmy, ale znajoma bardzo sobie chwaliła.

Mój mąż wstaje bez gadki, jak trzeba małego przewinąć albo cokolwiek innego . Ale moja mama jest u nas ( swoją drogą wspaniała tesciowa 😂) i wysłała zięcia do innego pokoju spać, żeby mógl się wysypiać 🙈🙃🤣🤣🤣 a ona śpi ze mną i małym. Także juz mi mąz nie pomaga 🤣

Mój mąż wstaje bez gadki, jak trzeba małego przewinąć albo cokolwiek innego . Ale moja mama jest u nas ( swoją drogą wspaniała tesciowa 😂) i wysłała zięcia do innego pokoju spać, żeby mógl się wysypiać 🙈🙃🤣🤣🤣 a ona śpi ze mną i małym. Także juz mi mąz nie pomaga 🤣
Moja jest tak samo wspaniałą teściowa bo mówi non stop żeby szedł spac do salonu bo on musi się wysypiac a ja wtedy rozstroju dostaje haha 😁dobrze że jej nie słucha 😁 napisze jak u nas po vel gastinie🙂

Hehe😂 to tylko mój mąż ma zołze tesciowa🙃 moja mama mi pomaga jak mąż jest w Austrii a jak zjeżdża to mówi "To wy już sobie poradzicie" 😂😂😂 i mój mąż chcąc nie chcąc musi wstawać😁 nie ma wyjścia😂

reklama
Gunka miałam mieć ze starsza córka wizytę tez w tym samym dniu ale na szczęście nie aktualne już :) my jeździmy co weekend do lasu, na sanki itd i mała zawsze z nami. Minusem tylko cycek na zewnątrz bo jest zawsze, wychodzimy na spacery na ok 2h dziennie jak nie ma smogu i zawsze jest cycek w terenie ;) ale grzeczna jest i w wózku i w aucie :)

Luiska urósł kawaler :) juz w 68 pewnie śmiga:)

Do góry