reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas też miała takie gluty, że kupiłam do odkurzacza, lekarka powiedziała ,że w sezonie grzewczym to normalne, suche powietrze. Czyścimy praktycznie codziennie tym do odkurzacza i dodatkowo kilka razy dziennie psikam disnemarem baby, ma wyjątkowo delikatny aplikator w porównaniu np do sterimaru. A co do nocy to masz super moja się przerzuciła i częściej chce cycka w nocy jak w dzień a dodatkowo w dzień nie śpi 😁 ale pod tym względem lepiej, że daje pierś bo wygodniej w nocy tym bardziej, że śpi ze mną 🙂
No staremu kazałam kupic w aptece ten do odkurzacza bo ustnie to szło się zajechać

reklama
Qmika, Beata a nie boją się dziewczynki, jak tak mocno im sprzęt wyssie gile z nosa? Nie mam doświadczenia, nie wiem czy to bardzo agresywny zabieg? 🤣

Qmika, Beata a nie boją się dziewczynki, jak tak mocno im sprzęt wyssie gile z nosa? Nie mam doświadczenia, nie wiem czy to bardzo agresywny zabieg? 🤣
To nie jest mocne właśnie jakoś bardzo, ta rurka ma ogranicznik mocy, zresztą odkurzacz też ustawiam na mniejszą moc. Powiem szczerze, że mojej to pasuje 😁 sto razy bardziej niż ten do buzi bo dodatkowo szum odkurzacza ją uspokaja :)

Qmika u nas tez szum usypia:) w dzień czasami śpi pod okapem w wózku a w łóżeczku i naszym łóżku jak śpi to mamy szumisia:) u mnie trójka spała z szumem tylko starsza córka nie lubiła :)

Może jesteście za tym żeby przejąć na zamknięty wątek?? Mogę napisać do
Aniaslu

Może jesteście za tym żeby przejąć na zamknięty wątek?? Mogę napisać do
Aniaslu i zrobimy wątek zamknięty:)
Moj z szumisiem śpi ale np przy odkurzaczu sie wybudza🙃 ja jestem jak najbardziej za. Nie za dużo nas tu zostalo😉

reklama
Do góry