reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Gunka najstarszy syn jest z września :) 26 się urodził , termin miałam tez na 23:D a pozostała dwójka z października :) mąż tez wiec cała piątka urodziny na przestrzeni miesiąca ;)

reklama
Gunka i co zagęszczacz młodemu mleczko??
Qmika jak przygotowania do chrztu?? My znowu musimy przełożyć bo u szwagra w rodzinie pozytywy wynik na korone i nie wiadomo co z nimi będzie ;( tylko mój tu zostanie nieochrzczony niedługo :(

Gunka i co zagęszczacz młodemu mleczko??
Qmika jak przygotowania do chrztu?? My znowu musimy przełożyć bo u szwagra w rodzinie pozytywy wynik na korone i nie wiadomo co z nimi będzie ;( tylko mój tu zostanie nieochrzczony niedługo :(
Nie zagęszczam bo będzie problem z kupą🙈 już mamy kupę co 3dni to jakbym zagęściła to by chyba tydzień nie było🙈 matko ale się wam darzy😱 😔

Jeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Jakby tego było mało to mój mały ma znowu kryzys, wrzeszczy większa część dnia, w nocy do 3-4 spi spokojnie potem już co godzinę się wybudza. I nie chce mi w ogóle brzuszkowac a tak ładnie mu szło. Nie wiem co mu się podziało. Musiałam się wam wyżalić bo w domu twierdzą że przesadzam

Jeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Jakby tego było mało to mój mały ma znowu kryzys, wrzeszczy większa część dnia, w nocy do 3-4 spi spokojnie potem już co godzinę się wybudza. I nie chce mi w ogóle brzuszkowac a tak ładnie mu szło. Nie wiem co mu się podziało. Musiałam się wam wyżalić bo w domu twierdzą że przesadzam
Wyżalaj się,po to tu jesteśmy. My z Gunką to już na priv pisalysmy,bo musimy pomarudzić na nasze rozkrzyczane dzieci 🤣
Trzymam kciuki na negatywny covid i żeby siostrze nie bylo nic poważnego.
Mój tez jeszcze nie jest ochrzczony, moze na koniec stycznia, jeżeli pojedziemy do Pl.

Mój od 3 w nocy do 6 rano też juz ledwo śpi. Czasem zostawiam go na rękach i tam z nim śpię, zeby jak sie obudzi to szybko dać butlę albo bujać,żeby pospał jeszcze. Ale mój o 17.30 już wieczorem idzie spać teoretycznie. Pozniej ok 21 go karmie, pozniej ok 24, potem juz co 2h. A od 3 walcze z nim

Dokladnie😂 ja wczoraj marudzilam Luisce za uszami bo mój mały był taki grzeczny że szok oczywiście w odwrotnym znaczeniu.
Myślałam że ja mam przechlapane ale ty to masz już meksyk

reklama
Do góry