reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

U nas znowu problem z ulewaniem. Staram się malego więcej kłaść do łóżeczka, wózka czy bujaczka A on tak wysoko unosi nóżki że zaczął znowu ulewac.

reklama
U nas znowu problem z ulewaniem. Staram się malego więcej kłaść do łóżeczka, wózka czy bujaczka A on tak wysoko unosi nóżki że zaczął znowu ulewac.
A odbijasz go przy jedzeniu? U nas właśnie to samo i już nie wiem co robić. Chyba będę prubowala coś przygeszczac ale czekam do wizyty u pediatry

U nas ostatnio jakiś przełom. Mała zasypia ok 20. Po 4-5 godzinach jedzenie a później co 3-4. Wstaje 9-10🙉 🥳
Dzisiaj mi się budziła częściej bo sporo spała w dzień i zasnęła o 19. O 7 odciąganie smarków i się rozbudziła do 8 a później jeszcze spała do 10 😍

Ostatnio ma takie gigantyczne białe kozy w nosie rano, że az kupiłam nosek do odkurzacza bo ustnie szło się zajechać. Normalnie większe niż u dorosłego, budzi się z zatkanym noskiem.

Z kupami - są gęstsze i przedwczoraj np nie było. Ale podaje makrogol i bez problemu je robi. Tylko po tych kaszkach gorzej śmierdzą 😵🤷🏻‍♀️ ale nie są już kwasowe.

U nas ostatnio jakiś przełom. Mała zasypia ok 20. Po 4-5 godzinach jedzenie a później co 3-4. Wstaje 9-10🙉 🥳
Dzisiaj mi się budziła częściej bo sporo spała w dzień i zasnęła o 19. O 7 odciąganie smarków i się rozbudziła do 8 a później jeszcze spała do 10 😍

Ostatnio ma takie gigantyczne białe kozy w nosie rano, że az kupiłam nosek do odkurzacza bo ustnie szło się zajechać. Normalnie większe niż u dorosłego, budzi się z zatkanym noskiem.

Z kupami - są gęstsze i przedwczoraj np nie było. Ale podaje makrogol i bez problemu je robi. Tylko po tych kaszkach gorzej śmierdzą 😵🤷🏻‍♀️ ale nie są już kwasowe.
Zazdroszcze tego spania 😄
A jak Twoja dieta? Smakuje? 😉

reklama

U nas też miała takie gluty, że kupiłam do odkurzacza, lekarka powiedziała ,że w sezonie grzewczym to normalne, suche powietrze. Czyścimy praktycznie codziennie tym do odkurzacza i dodatkowo kilka razy dziennie psikam disnemarem baby, ma wyjątkowo delikatny aplikator w porównaniu np do sterimaru. A co do nocy to masz super moja się przerzuciła i częściej chce cycka w nocy jak w dzień a dodatkowo w dzień nie śpi 😁 ale pod tym względem lepiej, że daje pierś bo wygodniej w nocy tym bardziej, że śpi ze mną 🙂

Do góry