Super, że tsk szybko! Oby to nic poważnegoDzisiaj była u rodzinnego po skierowanie do specjalisty, tesciowa jej załatwiła przyspieszoną wizytę u chirurga bo tam ja pokierowali, jutro ma mieć wizytę.
reklama
Beata0192
Fanka BB :)
Dziewczyny, Waszym maluchom też tak się pocą stopy? Mała ma wiecznie mokre stopy i dłonie blee
Gunka
Może jej za gorąco u nas raczej chłodne stopy myśleliscie już nad tym krzeselkiem do karmienia?Dziewczyny, Waszym maluchom też tak się pocą stopy? Mała ma wiecznie mokre stopy i dłonie blee
Beata0192
Zimne i mokre mogłam dodać bleee. Mąż mówi że to drewniane. Jak o mnie chodzi to jedyne na co się zdecydowalam to dieta pudełkowa od styczniaMoże jej za gorąco u nas raczej chłodne stopy myśleliscie już nad tym krzeselkiem do karmienia?
Ostatnia edycja:
Gunka
To nie mam pojęcia. Twoja mała to unikatowy egzemplarz jedyna w swoim rodzaju a jaka firma?Zimne i mokre mogłam dodać bleee. Mąż mówi że to drewniane.
Beata0192
Hauck beta + ale mnie cena zabija. Jego plusem jest to że może robić za zwykle krzesło tezTo nie mam pojęcia. Twoja mała to unikatowy egzemplarz jedyna w swoim rodzaju a jaka firma?
Gunka
Dzięki już patrzę na to krzeselkoHauck beta + ale mnie cena zabija. Jego plusem jest to że może robić za zwykle krzesło tez
Beata0192
Lecimy z zagęszczaniem kleikiem i kaszką. Kleik ryżowy szedł jak burza, kaszka gryczana tylko do zabicia głodu
Gunka
Patrzyłam już na to krzesełko fajne jest ale rzeczywiście cena powala ja miałam ochotę mojemu spróbować dać ten kleik ale on teraz i tak mało je więc wątpię żeby chciał to teraz jesc i myślę że jeszcze zaczekamyLecimy z zagęszczaniem kleikiem i kaszką. Kleik ryżowy szedł jak burza, kaszka gryczana tylko do zabicia głodu
reklama