reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

U mnie znowu ciekawie, młody chory od wczorajszego wieczora kicha i smarka. Mały wczoraj cały dzień marudził i ciekawe czy jego cosik nie bierze :( wychodzi jak co roku od 3 lat o tej porze magia świąt :p młody przed skończeniem roku był chory po świętach i na antybiotyku, w zeszłym roku angina i też antybiotyk no i teraz znowu chory więc to powoli nasza świąteczna tradycja :D teraz to strach do lekarza dzwonic bo powiedzą że korona... Jeszcze mojej siostrze wyszła jakaś twarda górka na policzku przy uchu i boli ją to więc się martwimy czy nie rakowe to coś...
No to u Was też nieciekawie... oby siostrze jednak nic powaznego nie bylo. Kiedy sprawdzi to u lekarza?

reklama
No to bardzo mało 😐 mój dziś tylko je jak probuje go uspać,czyli wrzeszczy i pije jednocześnie. W nocy zjadał normalnie, w dzień mało, no bo je tyljo przy zasypianiu, a przeciez nie śpi...
Ząbki mu dają popalić. Bo nic tylko ręce ręce i jeszcze raz ręce w buzi i krzyk

Ile czasu może potrwać zanim mu wyjdą zęby, skoro już go tak męczą? 🙈
No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami🙈😱🙉

No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami🙈😱🙉
Mój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzie

Mój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzie
Oby tym razem się obeszło bez😉 moi starsi nie mieli. Nawet nie wiedziałam kiedy dokładnie zab wyszedl😂

reklama
O matko! Weź nie strasz tu! 😨😨😨

Do góry