No to u Was też nieciekawie... oby siostrze jednak nic powaznego nie bylo. Kiedy sprawdzi to u lekarza?U mnie znowu ciekawie, młody chory od wczorajszego wieczora kicha i smarka. Mały wczoraj cały dzień marudził i ciekawe czy jego cosik nie bierze wychodzi jak co roku od 3 lat o tej porze magia świąt młody przed skończeniem roku był chory po świętach i na antybiotyku, w zeszłym roku angina i też antybiotyk no i teraz znowu chory więc to powoli nasza świąteczna tradycja teraz to strach do lekarza dzwonic bo powiedzą że korona... Jeszcze mojej siostrze wyszła jakaś twarda górka na policzku przy uchu i boli ją to więc się martwimy czy nie rakowe to coś...
reklama
No to bardzo mało mój dziś tylko je jak probuje go uspać,czyli wrzeszczy i pije jednocześnie. W nocy zjadał normalnie, w dzień mało, no bo je tyljo przy zasypianiu, a przeciez nie śpi...Teraz go uspalam ale śpi tylko na rękach. Do tego od północy zjadł w sumie 290ml
Gunka
Fanka BB :)
Ząbki mu dają popalić. Bo nic tylko ręce ręce i jeszcze raz ręce w buzi i krzykNo to bardzo mało mój dziś tylko je jak probuje go uspać,czyli wrzeszczy i pije jednocześnie. W nocy zjadał normalnie, w dzień mało, no bo je tyljo przy zasypianiu, a przeciez nie śpi...
Ile czasu może potrwać zanim mu wyjdą zęby, skoro już go tak męczą?Ząbki mu dają popalić. Bo nic tylko ręce ręce i jeszcze raz ręce w buzi i krzyk
Gunka
No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocamiIle czasu może potrwać zanim mu wyjdą zęby, skoro już go tak męczą?
Mama_chlopakow
Mój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzieNo slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami
Mama_chlopakow
Dzisiaj była u rodzinnego po skierowanie do specjalisty, tesciowa jej załatwiła przyspieszoną wizytę u chirurga bo tam ja pokierowali, jutro ma mieć wizytę.No to u Was też nieciekawie... oby siostrze jednak nic powaznego nie bylo. Kiedy sprawdzi to u lekarza?
Gunka
Oby tym razem się obeszło bez moi starsi nie mieli. Nawet nie wiedziałam kiedy dokładnie zab wyszedlMój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzie
Gunka
Może to nic poważnego. A miał ktoś w rodzinie taki potwierdzony przypadek że boicie się żeby to nie był rak?Dzisiaj była u rodzinnego po skierowanie do specjalisty, tesciowa jej załatwiła przyspieszoną wizytę u chirurga bo tam ja pokierowali, jutro ma mieć wizytę.
reklama
O matko! Weź nie strasz tu!No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami