reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

U mnie znowu ciekawie, młody chory od wczorajszego wieczora kicha i smarka. Mały wczoraj cały dzień marudził i ciekawe czy jego cosik nie bierze :( wychodzi jak co roku od 3 lat o tej porze magia świąt :p młody przed skończeniem roku był chory po świętach i na antybiotyku, w zeszłym roku angina i też antybiotyk no i teraz znowu chory więc to powoli nasza świąteczna tradycja :D teraz to strach do lekarza dzwonic bo powiedzą że korona... Jeszcze mojej siostrze wyszła jakaś twarda górka na policzku przy uchu i boli ją to więc się martwimy czy nie rakowe to coś...
No to u Was też nieciekawie... oby siostrze jednak nic powaznego nie bylo. Kiedy sprawdzi to u lekarza?

reklama
No to bardzo mało 😐 mój dziś tylko je jak probuje go uspać,czyli wrzeszczy i pije jednocześnie. W nocy zjadał normalnie, w dzień mało, no bo je tyljo przy zasypianiu, a przeciez nie śpi...
Ząbki mu dają popalić. Bo nic tylko ręce ręce i jeszcze raz ręce w buzi i krzyk

Ile czasu może potrwać zanim mu wyjdą zęby, skoro już go tak męczą? 🙈
No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami🙈😱🙉

No slini się od 2miesiaca. Pozniej do tego doszlo wkladanie rączek aale teraz od świąt to już jest masakra ładuje te ręce wnet by do gardła włożył i krzyk jak nie wiem. Teraz do tego jeszcze doszedł brak apetytu... ze starszakami nie miałam problemu poprostu wychodziły z dnia na dzień. Wcześniej żadnych oznak nie było typu wrzask lub zmniejszony apetyt. Bo ślinic też się slinili strasznie nic poza tym. A moja mama mnie dziś pocieszyla że mojemu bratu jak zaczęły żeby iść to miała 4miechy wyciete z zycia bo nie spal mało jadł i się darł całymi dniami i nocami🙈😱🙉
Mój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzie

Mój też się ślini od drugiego miesiąca i też pakuje rączki do buzi i nieraz tak głęboko że aż odruch wymiotny ma. Starszak przy zębach dał popalić, każdy zabek to gorączka i ryk jak nie wiem co. Ciekawe jak z tym będzie
Oby tym razem się obeszło bez😉 moi starsi nie mieli. Nawet nie wiedziałam kiedy dokładnie zab wyszedl😂

reklama
O matko! Weź nie strasz tu! 😨😨😨

Do góry