reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mój też ma takie akcje. Pomysl, my tu sami wiecznie. A w styczniu/lutym chcrmy w koncu jechac do Pl do rodziców. Wyobraz sobie,co to bedzie za rozróba, jak się będzie wszystkich bał,bo nikogo nie zna. To dopiero będzie jazda bez trzymanki.
Nasz się narazie nie boi tylko ewidentnie mu coś dolega. Ja obstawiam zęby. A jak pomyślę że się jeszcze tak będziemy bujać z tym dwa miechy albo i dłużej to już się boję... jeszcze tym bardziej że mąż po nowym roku wraca do pracy. To ja będę mieć imprezę w domu sama🙃

reklama
Dziewczyny a myślałyście już o wyborze krzesełka do karmienia? Jeju krążę w tym temacie od paru tygodni i nie mogę się zdecydować, a boję się że kasa mi się rozejdzie i nie kupię nic.
Myślę o Hauck Beta + bo wydaje się być na lata ale już sama nie wiem 🙈

Nasz się narazie nie boi tylko ewidentnie mu coś dolega. Ja obstawiam zęby. A jak pomyślę że się jeszcze tak będziemy bujać z tym dwa miechy albo i dłużej to już się boję... jeszcze tym bardziej że mąż po nowym roku wraca do pracy. To ja będę mieć imprezę w domu sama🙃
Doskonale Cię rozumiem. I mnie to czeka od stycznia

Dziewczyny a myślałyście już o wyborze krzesełka do karmienia? Jeju krążę w tym temacie od paru tygodni i nie mogę się zdecydować, a boję się że kasa mi się rozejdzie i nie kupię nic.
Myślę o Hauck Beta + bo wydaje się być na lata ale już sama nie wiem 🙈
Ja tak daleko jeszcze nie wybiegam. Ale ten, o którym piszesz zapowiada się fajnie

Myślę o Hauck Beta + bo wydaje się być na lata ale już sama nie wiem [emoji85]
Chętnie dowiem się na co najbardziej zwracać uwagę. Mamy zamiar kupic styczeń, luty. Ale będę szukać używki. Na olx czy vinted.

Chętnie dowiem się na co najbardziej zwracać uwagę. Mamy zamiar kupic styczeń, luty. Ale będę szukać używki. Na olx czy vinted.
Co wiem to musi mieć podparcie pod stopy regulowane i wysokość tacy najlepiej też. Szukam używek ale te chyba są faktycznie na zawsze bo bardzo ich mało 🙈

Muszę bo się uduszę. Nasz psiulek tak sam z siebie 🙊❤️
IMG_20201227_190446_828.jpg

Beata o rany jaki kochany piesek :) duża córcia :) jakie miała wymiary po urodzeniu?

Luiska pocieszę Cie. Nawet gdyby widział osoby z rodziny bardzo często to następuje taki moment.. lek separacyjne się nazywa ;) itak czy siak będzie ostrożny do innych ludzi ;) koło 8 maca życia z tego co pamietam:)

Gunka my mieliśmy teraz cztery dni z rzędu gości , zauwazylam ze dużo gorzej je przy innych ludziach.. chyba się rozprasza jak slyszy inne głosy bo jak jesteśmy sami to tez jest głośno ale je normalnie. A słyszy nowe osoby i pociućka trzy razy i się kręci, denerwuje.. goście wychodzą i znów je jak marzenie.. wiec ciesze się ze już po świętach ;) lubię gości ale cztery dni pod rząd gdzie muszę jeszcze w kuchni stać i myśleć co podać to juz za dużo..

Beata o rany jaki kochany piesek :) duża córcia :) jakie miała wymiary po urodzeniu?

Luiska pocieszę Cie. Nawet gdyby widział osoby z rodziny bardzo często to następuje taki moment.. lek separacyjne się nazywa ;) itak czy siak będzie ostrożny do innych ludzi ;) koło 8 maca życia z tego co pamietam:)

Gunka my mieliśmy teraz cztery dni z rzędu gości , zauwazylam ze dużo gorzej je przy innych ludziach.. chyba się rozprasza jak slyszy inne głosy bo jak jesteśmy sami to tez jest głośno ale je normalnie. A słyszy nowe osoby i pociućka trzy razy i się kręci, denerwuje.. goście wychodzą i znów je jak marzenie.. wiec ciesze się ze już po świętach ;) lubię gości ale cztery dni pod rząd gdzie muszę jeszcze w kuchni stać i myśleć co podać to juz za dużo..
Ja też mam nadzieję że wrócimy juz do normalnosci po tych świętach😉 twoja mała na samym cycku?😉

reklama
Do góry