reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie w święta było znośnie. Dziś masakra, mały od 7:30 spał łącznie z godzinę, zrobił kupę po 2 dniach myślałam że będzie lepiej i pójdzie spać a tu guzik z pętelka. Noszę go pół dnia, trochę poleży a to w łóżeczku a to w wózku ale muszę go ciągle zabawiać a jak tylko próbuje coś zrobić to ryk jak nie wiem.
Luiska cieszę się że lepiej się czujecie,mi lekarz mówił że takie maleństwa korony nie łapią, ciekawe ile w tym prawdy :p
Beata słodka ta twoja mała i rzeczywiście kawał kobietki :p mój starszak rozmiar 80 nosił jak miał 9msc i fotelik też jakoś wtedy wymienialiśmy ;)

Ostatnia edycja:
U nas w miare, choć troszkę płakusia. Jutro mamy wizytę u fizjoterapeutki, no zobaczymy jak oceni tą moją Bułę słodką. I w ogóle tak dzisiaj pomyślałam.. my zagęszczamy mleko nutritonem i nie ma opcji żeby nie, sprawdzaliśmy i masakra jak chlusta.. są kaszki od 4mca, tak do niedawna się rozszerzało dietę dzieciom. No i właśnie po Nutritionie mamy zaparcia itp. I wymyśliłam żeby zamiast tego wprowadzić jej kleik czy kukurydziany czy ryżowy czy manną do mleka... Może nie będzie jej tak zatykać.

U nas w miare, choć troszkę płakusia. Jutro mamy wizytę u fizjoterapeutki, no zobaczymy jak oceni tą moją Bułę słodką. I w ogóle tak dzisiaj pomyślałam.. my zagęszczamy mleko nutritonem i nie ma opcji żeby nie, sprawdzaliśmy i masakra jak chlusta.. są kaszki od 4mca, tak do niedawna się rozszerzało dietę dzieciom. No i właśnie po Nutritionie mamy zaparcia itp. I wymyśliłam żeby zamiast tego wprowadzić jej kleik czy kukurydziany czy ryżowy czy manną do mleka... Może nie będzie jej tak zatykać.
Ja też na początku jak mały miał 4 lub 5tygodni zageszczalam nutritonem ale też z tego zrezygnowałam głównie z tego powodu że kupy twarde... próbuj z tym kleikiem sama nad tym myślę bo mój też zaczął ostatnio ulewac a do nutritonu nie chce wracać

reklama
Kiedy twoja kończy 4miesiac?

Do góry