reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Gunka wsumie wszystkie dzieci tylko na cycku.. najstarszy dwa dni dostawał mm po porodzie w szpitalu bo był w inkubatorze a mi nikt nie powiedział ze mogę zanieść swoje mleko.. trzeci tez byl w inkubatorze ale to był inny szpital, zachęcali zeby odciągać i od początku pił moje mleko. Dla mnie mm i butelki to czarna magia.. gdybym teraz musiała zacząć podawać modyfikowane to byłabym mega zielona jak to robić ;)

Gunka wsumie wszystkie dzieci tylko na cycku.. najstarszy dwa dni dostawał mm po porodzie w szpitalu bo był w inkubatorze a mi nikt nie powiedział ze mogę zanieść swoje mleko.. trzeci tez byl w inkubatorze ale to był inny szpital, zachęcali zeby odciągać i od początku pił moje mleko. Dla mnie mm i butelki to czarna magia.. gdybym teraz musiała zacząć podawać modyfikowane to byłabym mega zielona jak to robić ;)
Ja daje z butelki ale głównie swoje mleko niedawno dokladalam mm ale teraz jak mały rzadziej je to wystarcza mu to co odciagne. Ale roboty przy tym drugie tyle. Pomału już wysiadam po 3miesiacach odciaganie dzień w dzień co 3godz

Gunka szacun! to jest mega wyczyn.. ja dwa tygodnie odciągając przy trzecim i wysiadałam.. zero czasu na nic, w nocy tez odciągałam i chodziłam nie wyspana..skakałam z radości jak cycka złapał ;)

Beata o rany jaki kochany piesek :) duża córcia :) jakie miała wymiary po urodzeniu?
4090 i 60cm. Kawał baby. Miałam ogromny brzuch i jak anestezjolog ją zobaczyła to przyznała mi rację i wyrazy zrozumienia, że uparłam się na CC. Rodzilabym 3 dni 4 noce i z brakiem gwarancji powodzenia.

A piesio to nam się udał, syneczek nasz, a braciszek Anitki ❤️ obrońca i tuliś ❤️

Gunka szacun! to jest mega wyczyn.. ja dwa tygodnie odciągając przy trzecim i wysiadałam.. zero czasu na nic, w nocy tez odciągałam i chodziłam nie wyspana..skakałam z radości jak cycka złapał ;)
Ja ten miesiąc spoko bo męża mam to w nocy on wstaje do małego a ja wstaje na odciaganie...Ale dwa wcześniejsze to była katastrofa nim małemu dałam jesc nim odciagnelam to on się budził od nowa. Boję się jak to będzie od stycznia bo mężowi się kończy urlop. Ale myślę dociagnac do tego 13 stycznia to pełnych 4miesiecy i koncze

reklama
Do góry