reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Już lepiej, dzięki. Głowa przestała boleć, to już dużo. Mąż kaszle jeszcze, nie mamy nadal węchu i smaku.
Mężowi przeszło po około 8 dniach. Trzymam kciuki.

Wykąpaliśmy małą po powrocie do domu i śpi dalej 🙉🙈🙊 chciałabym obejrzeć film z mężem ale boje się że ona obudzi się za dwie godziny i tyle będzie z mojej nocy i idę spać

reklama
Dziewczyny ma któraś z was nosidło lub zamierza kupić?
Jednak nie śpię, za dobry film 🙈
Mam chustę prostą i kółkową. Miałam konsultację że specjalistką i rozmawiałam też o nosidłach, bo dostaliśmy używane z womar - do wyrzucenia od razu poszło. Musi mieć szerokie siedzisko tak by opierała się pupa i uda, poleca takie motane trochę jak chusta i takie kupimy na wiosnę/lato do noszenia małej na plecach, ale mówiła, że najlepiej dobrać indywidualnie, pomierzyć do siebie i dziecka.
Mam nadzieję że coś pomogłam 😊

Jagoda dla takich maluszków lepsza jest chusta:) jak dziecko siedzi to wtedy można nosidełko kupić np tula jest dobra ale droga :)

Mała pobiła wszystkie rekordy spania! 🙉
Zasnela koło 21, na jedzenie wstała o 3:30 🙊 a później o 8:20 i jeszcze by mogła spać ale już sama wzięłam ją do okna żeby światło ją rozbudziło. Mamy w mieszkaniu rolety zewnętrzne więc w sypialni panuje idealna ciemność i tylko lampka nocna się świeci.
Potraktuję to jako prezent na święta 🙈

Jagoda ja mam nosidło babybjörn, ktore dostałam w prezencie.

Gunka, po małym nie widze, żeby mu coś dolegało. Myślę, że jeżeli też przeszedł korone, to bezobjawowo.

Beata, ciesz sie! Może już zawsze tak pięknie będzie spać 😉

Luiska cieszę się ze Wam przechodzi :) ja byłam słaba i złe się czułam 3 dni, mąż tylko jeden. Smak k węch szybko odzyskałam po kilku dniach.

Jagoda może rośnie?:) często dzieci więcej śpią gdy rosną :) fajnie ze była łaskawa :D

Luiska cieszę się ze Wam przechodzi :) ja byłam słaba i złe się czułam 3 dni, mąż tylko jeden. Smak k węch szybko odzyskałam po kilku dniach.

Jagoda może rośnie?:) często dzieci więcej śpią gdy rosną :) fajnie ze była łaskawa :D
To chyba do mnie 😊 bardzo możliwe bo właśnie bo na nią spojrzałam i spodnie rozmiar 80 są takie akurat 🙊😱
I w ogóle znowu śpi 🙉

Dzięki dziewczyny ale chusta odpada. Jestem bardzo niecierpliwa, zaczym bym ją zamotała wylądowałaby w koszu. Tu chodzi raczej i krótkie dystanse bo wiem że nosidła raczej dla siedzącego dziecka. Coś jak szybki wypad do sklepu itp.
Luiska babybjorn one czy inna? Probowałaś już?

reklama
Dzięki dziewczyny ale chusta odpada. Jestem bardzo niecierpliwa, zaczym bym ją zamotała wylądowałaby w koszu. Tu chodzi raczej i krótkie dystanse bo wiem że nosidła raczej dla siedzącego dziecka. Coś jak szybki wypad do sklepu itp.
Luiska babybjorn one czy inna? Probowałaś już?
Dokladnie to co na zdjęciu. Próbowalam. Mały szału dostaawał jak sama go w to montowałam, bo ja jakoś nie ogarniałam tych wszystkich szelek i zapięć . Poddałam się. Ale mąż nosił w tym małego i nawet zasnął dwa razy

Załączniki

• Screenshot_20201227-131631_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201227-131631_Samsung Internet.jpg
    234,5 KB · Wyświetleń: 34
Do góry