reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

To Twoja mała musi być mega grzeczna jak jeździłas z nią tyle za prezentami 😁 my w niedzielę wybraliśmy się z naszą do Pepco po pudełka na pierniki to było pół drogi płaczu, do sklepu skoczyłam szybko sama a jak mąż tylko się zatrzymał żebym wyszła z auta to od razu od nowa ryk więc musiał jeździć z nią po parkingu 😁 lepiej żebym jeździła sama tylko my zawsze lubiliśmy się gdzieś wybrać w niedzielę żeby jakoś inaczej spędzić czas więc musimy ją przyzwyczajać haha 😁 u nas jakoś leci, mąż ją bawi, jak ma załatwienia to ja albo mój brat przyjechał zza granicy teraz to też trochę się nią zajmie np buja ją w bujaczku. Ja też wigilię to tylko pomogę mamie szykować a nawet to nie bardzo tylko pewno sałatki zrobię bo nawet jak ktoś ją bawi to pierś muszę dawać dość często no i trochę to schodzi zanim ona sobie powisi, choć i tak o połowę krocej niż na początku. Wczoraj po 7 dniach zrobiła kupę więc dobrze spala, pierwszy raz się obudziła po 4 h jeść a drugi po kolejnych 3 także super i spala finalnie do 10 ale już rano częściej chciała cycka ( cycosmoczek to jest dla niej ) .
To u Ciebie też już postępy na całego jak noc taka piękna😃

reklama
Tobie to ja współczuję. Jak dajesz radę z małym jak taka słaba jesteś?
Spałam właśnie godzinkę razem z małym. Poza tym mężowi troszkę lepiej, więc on się dużo z nim bawi. A ja nie mam w ogóle cierpliwości do usypiania małego krzyku 🙈 jak go pobujam pół h, to padnięta jestem.
Miałam sprzątać łazienkę i podłogi, ale mam to już gdzieś. Może jutro bede miała więcej siły.
Do niczego te święta i ja też zdołowana już tym wszystkim.

Spałam właśnie godzinkę razem z małym. Poza tym mężowi troszkę lepiej, więc on się dużo z nim bawi. A ja nie mam w ogóle cierpliwości do usypiania małego krzyku 🙈 jak go pobujam pół h, to padnięta jestem.
Miałam sprzątać łazienkę i podłogi, ale mam to już gdzieś. Może jutro bede miała więcej siły.
Do niczego te święta i ja też zdołowana już tym wszystkim.
To jak mężowi przechodzi to już będzie tylko lepiej😉

No jemu lepiej, to u mnie sie rozkręca ;)
Śpi mały w końcu z Wami dalej , czy w łózeczku się udaje? Jak on nie śpi do tej drugiej,to Wy dajecie rade sie drzemnąć, czy czuwacie?
Mój śpi w łóżeczku. A coś ty jak nie spi to my też nie śpimy😉😂 to znaczy najczęściej ja nie spie😉

To Twoja mała musi być mega grzeczna jak jeździłas z nią tyle za prezentami 😁
Powiem uczciwie że tak 😊 śpi cały czas w podróży. Karmiłam ją w pokoju rodzica z dzieckiem to był ryk ale tak to pięknie i spokojnie.
Wczoraj po 7 dniach zrobiła kupę więc dobrze spala, pierwszy raz się obudziła po 4 h jeść a drugi po kolejnych 3 także super i spala finalnie do 10 ale już rano częściej chciała cycka ( cycosmoczek to jest dla niej ) .
🙈 7 dni to moja córka po 1 dniu dostaje szału a ja z nią. Dlatego dostaje makrogole, polecam.
My święta na kwarantannie sami spędzimy, więc to nie będą święta z prawdziwego zdarzenia. Ja już coraz gorzej się zaczynam czuć,pocę się , słaba jestem, kaszle, głowę to ma mi rozsadzić, a i już smak trace. Nie chce mi sie tych świąt, jak niczego innego ostatnio.
Mały miał fataną noc, od godz.3 budził się co godzinę już wyspany i ciężko go było uspać. Zdycham 😐🥴
Luiska trzymajcie się, bardzo Wam współczuję. Jak to się mówi biednemu wiatr w oczy, bogatemu wiatr dzieci kołysze. Nie dość że z małym masz przeprawę to jeszcze ta kwarantanna.
Mój śpi w łóżeczku. A coś ty jak nie spi to my też nie śpimy😉😂 to znaczy najczęściej ja nie spie😉
To samo u nas 🙈

Ja również życzę wszystkim wam spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Żeby maluszki zdrowo rosły i nie dokazywaly za bardzo😉😂😃 Życzę wam również pomyślności w Nowym 2021roku😘 i tym co mają jedynakow ponownego szczęścia w małej osóbce😍 Zdrowych i spokojnych Świąt kochane😉😉🌲🌲🎅

reklama
Do góry