Ja liczę, że zjada wtedy 100mlDziewczyny, jak liczycie te ml mleka modyfikowanego?
Jeżeli robie mleko z 90ml wody i po wsypaniu proszku wychodzi 100ml płynu (nie piany) to mam liczyć, że córka zjadła 100ml czy 90ml?
reklama
Dajesz jakiś probiotyk?Ja swoją karmię piersią i nie robi kupy 6 dzień. Widzę, że męczy ją to choć to niby na piersi normalne ale lekarz mi mówił , że jest to normalne ale nie komfortowe dla dziecka, lepiej się czują te które robią częściej. Ja też się zastanawiam czy nie podawać wody.
Też liczę że wtedy 100 ml.
Dziewczyny, jak liczycie te ml mleka modyfikowanego?
Jeżeli robie mleko z 90ml wody i po wsypaniu proszku wychodzi 100ml płynu (nie piany) to mam liczyć, że córka zjadła 100ml czy 90ml?
Qmika
Fanka BB :)
Przez chwilę dawałam multilac ale wydawało mi się, że dużo tego : witamina D, Espumisan, Delicol , sama nie wiem Ty podajesz?Dajesz jakiś probiotyk?
Qmika
Robimy ten rowerek, zginamy nóżki, masuje jej brzuszek i dalej nic ale spróbuję dziś poczekać na kupkę tak jak mówiszQmika a próbowałaś ściągnąć pieluszkę , zgiąć nóżki i czekac na kupkę? U nas czesto to pomaga ale muszę tak ze 30 minut z gołą pupą ją potrzymać , tylko nie cały czas ma zgięte nóżki, raz prostuje raz zginam
Tylko uważaj na twarz i ścianyRobimy ten rowerek, zginamy nóżki, masuje jej brzuszek i dalej nic ale spróbuję dziś poczekać na kupkę tak jak mówisz
Qmika
Haha chyba wolę mieć kupę na ścianach ale spać spokojnieTylko uważaj na twarz i ściany
reklama
Tak. Dawałam biogaię ale częściej miała wzięcia. Pediatra kazała przejść na dicoflor j jest niebo lepiej. Aczkolwiek nie idealnie. Jak dajesz espumisan to bym nie dawała delicolu.Przez chwilę dawałam multilac ale wydawało mi się, że dużo tego : witamina D, Espumisan, Delicol , sama nie wiem [emoji848] Ty podajesz?
Albo to albo to. Ja dałam delicol ale u nas nic nie pomógł. [emoji5]