reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja swoją karmię piersią i nie robi kupy 6 dzień. Widzę, że męczy ją to choć to niby na piersi normalne ale lekarz mi mówił , że jest to normalne ale nie komfortowe dla dziecka, lepiej się czują te które robią częściej. Ja też się zastanawiam czy nie podawać wody.
Dajesz jakiś probiotyk?

Qmika a próbowałaś ściągnąć pieluszkę , zgiąć nóżki i czekac na kupkę? U nas czesto to pomaga ale muszę tak ze 30 minut z gołą pupą ją potrzymać , tylko nie cały czas ma zgięte nóżki, raz prostuje raz zginam:)

Qmika a próbowałaś ściągnąć pieluszkę , zgiąć nóżki i czekac na kupkę? U nas czesto to pomaga ale muszę tak ze 30 minut z gołą pupą ją potrzymać , tylko nie cały czas ma zgięte nóżki, raz prostuje raz zginam:)
Robimy ten rowerek, zginamy nóżki, masuje jej brzuszek i dalej nic ale spróbuję dziś poczekać na kupkę tak jak mówisz 😊

reklama
Przez chwilę dawałam multilac ale wydawało mi się, że dużo tego : witamina D, Espumisan, Delicol , sama nie wiem [emoji848] Ty podajesz?
Tak. Dawałam biogaię ale częściej miała wzięcia. Pediatra kazała przejść na dicoflor j jest niebo lepiej. Aczkolwiek nie idealnie. Jak dajesz espumisan to bym nie dawała delicolu.
Albo to albo to. Ja dałam delicol ale u nas nic nie pomógł. [emoji5]

Do góry