reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Mojego o 00:30 na sile uspalam 🤦‍♀️ w ruch poszła suszarka do włosów, bo beczał okrutnie, a ja sama ledwo żyłam i chciałam spać. W miare spał, ale bardzo się wiercił. Nawet go nie odkładałam, bo wiedzialam , że zaraz się obudzi, więc spaliśmy razem

Jagodam, qmika śpicie pewnie teraz smacznie? 😄
Mój dostał butle, zaraz go przewine i oby jeszcze chociaż jedną drzemkę zrobił 🙉🤪

My dajemy też mocniejsze niż Espumisan (uczulał małą, jak jej kapnelam na buzię to miała czerwone plamy) lek Esputicon. 4krople dziennie maks i problemy z bączkami nie wracają, brzuszek miękki 😊 to lek stosowany w szpitalu z dwuskładnikowym składem polecam
Esputicon ma jeden składnik ( dimetykon) reszta to substancje dodatkowe ale może i my spróbujemy zamiast Espumisanu.

reklama
Do góry