Przyzwyczaiłam się [emoji28] a tak na serio to jest ciężko. Ciagle jestem zmęczona. [emoji20] teraz już lepiej, mała usypia między 1 a 3. Wcześniej między 3 a 5. W dzień mało śpi.Jak sobie z tym radzisz? Bo ja tak nie umiem funkcjonować [emoji23]
reklama
Beata0192
Fanka BB :)
Ja ostatnio sporo dzwigalam i mam pieczenie w ranie po CC, fizjoterapeutka mnie zabijeJak się czujecie po porodzie?
Wiem ze mało się tutaj udzielałam ale postanowiłam nadrobić. Udzielałam się głównie na zamkniętym wątku. [emoji5] macie jakieś dolegliwości?
Beata0192
Ale żeby nie było za różowo, wczoraj byłam z małą u sąsiadki która ma dwóch synów i trochę nie ogarnia... do tego jeden ma autyzm i drze się w nieprzewidywalnych momentach i mała nie mogła na minutę przysnąć... I ja się bałam bo jak ktoś śmieje się lub płacze on zaczyna pięściami bić jego lub siebie, wpada w tą osobę z główki itp. W domu miałam bite 10minut wrzasku na odreagowanie, zjadła i padła. Więcej prędko się tam nie wybieram
Ja mam hemoroida poza tym okJak się czujecie po porodzie?
Wiem ze mało się tutaj udzielałam ale postanowiłam nadrobić. Udzielałam się głównie na zamkniętym wątku. [emoji5] macie jakieś dolegliwości?
Mój synek dziś dostał kolek... ja się załamię. 2h wrzasku
Ale żeby nie było za różowo, wczoraj byłam z małą u sąsiadki która ma dwóch synów i trochę nie ogarnia... do tego jeden ma autyzm i drze się w nieprzewidywalnych momentach i mała nie mogła na minutę przysnąć... I ja się bałam bo jak ktoś śmieje się lub płacze on zaczyna pięściami bić jego lub siebie, wpada w tą osobę z główki itp. W domu miałam bite 10minut wrzasku na odreagowanie, zjadła i padła. Więcej prędko się tam nie wybieram
Jak mieliśmy gości w niedziele, to moj synciu też później musiał odreagować płaczem
Ja mam dziś dość. Jak mąż wrocił godzinę temu, to się poryczałam. Te nieprzespane noce + kolki mnie wykończąPrzyzwyczaiłam się [emoji28] a tak na serio to jest ciężko. Ciagle jestem zmęczona. [emoji20] teraz już lepiej, mała usypia między 1 a 3. Wcześniej między 3 a 5. W dzień mało śpi.
Mama_chlopakow
Dawno mnie tu nie było. Luiska widzę że za dużo się nie poprawiło u was, współczuję. Dziewczyny Mój mały to przyzwyczajony jest do hałasu bo Mój starszak jest z tych głośnych dzieci goście też mu nie przeszkadzają na szczęście. Coraz więcej guga sobie i zdarza mu się poleżeć w łóżeczku przez pół godz bez płaczu w dzień uspie go czasem w wózku, ale lubi być noszony niestety i kręgosłup mi już wysiada. Na noc jak wierci mi się na rękach to kładę go obok siebie, co minute podaje smoczek bo nim pluje i trochę powierzga i pokreci się i usnie. U nas problemem pozostaje niezmiennie ulewanie i krztuszenia się, teraz dodatkowo dużo sliny więc i slina zdarza mu się zakrztusic. No i kupę robi co dwa dni, ale położna twierdzi że to normalne. Nocy póki co nie ma jakiś złych, ale dzień rozpoczyna o 6-7 i za cholere nie chce spać a jak mu się już zdarzy to pół godziny i jazda na nowo
Dziewczyny Wasze dzieciaczki już ochrzczone??
Uważaj na siebie. To nie żarty. Oglądałam ostatnio jak kobieta po cc nosiła zakupy i fotelik i rana jej się rozeszła.Ja ostatnio sporo dzwigalam i mam pieczenie w ranie po CC, fizjoterapeutka mnie zabije [emoji85]
reklama
Gunka
Moj tak 14listopada mieliśmy chrzest. To super że choć noce są spokojne. Podobnie jak u nas. W dzień nie bardzo chce spać ale za to w nocy śpi i budzi się tylko na jedzenieDawno mnie tu nie było. Luiska widzę że za dużo się nie poprawiło u was, współczuję. Dziewczyny Mój mały to przyzwyczajony jest do hałasu bo Mój starszak jest z tych głośnych dzieci goście też mu nie przeszkadzają na szczęście. Coraz więcej guga sobie i zdarza mu się poleżeć w łóżeczku przez pół godz bez płaczu w dzień uspie go czasem w wózku, ale lubi być noszony niestety i kręgosłup mi już wysiada. Na noc jak wierci mi się na rękach to kładę go obok siebie, co minute podaje smoczek bo nim pluje i trochę powierzga i pokreci się i usnie. U nas problemem pozostaje niezmiennie ulewanie i krztuszenia się, teraz dodatkowo dużo sliny więc i slina zdarza mu się zakrztusic. No i kupę robi co dwa dni, ale położna twierdzi że to normalne. Nocy póki co nie ma jakiś złych, ale dzień rozpoczyna o 6-7 i za cholere nie chce spać a jak mu się już zdarzy to pół godziny i jazda na nowo