Gunka
Fanka BB :)
Hehe no to spacerekGunka to będziemy sąsiadkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no to spacerekGunka to będziemy sąsiadkami
Jaki ten świat mały z tego co pamiętam nawet dzieci w podobie urodzone twoja mała chyba 11.09 a mój rozbojnik 13.09Hehe no to spacerek
U mnie 8 lat syn i 7 córka więc napewno by wspólny język znaleźli tylko że twoje dzieciaki spokojne a moje urwisyTak moja jest z 11 września, może i starszaki by się polubiły bo w podobnym wieku 7lat , 5 lat i 3 lata
Czterem lekarzom to sugoerowalam, to kiwali glową, bo przybiera ładnie, zjada mleczko itp. I twierdzą, ze nietolerancję laktozy,to tak wcześnie się nie wykrywa. Dla mnie bzdura. Ale u Pana Tabletki wyczytalam to samoA twoj maly nie ma nietolerancji?
Budujecie dom gdzieś w mojej okolicy? No ja liczę że na wiosnę mój mały się trochę ogarnie byłoby fajnie gdyby twoja córka sprzedała mu trochę pozytywnej energiiGunka jak to dzieci raz świrują a raz spokojni może bliżej wiosny nam się uda spotkać
No właśnie teraz tak pomyślałam że te problemy z brzuszkiem to może od tego? A podajesz te kropelki o których pisałaś że ci mama z Polski wysyłała?Czterem lekarzom to sugoerowalam, to kiwali glową, bo przybiera ładnie, zjada mleczko itp. I twierdzą, ze nietolerancję laktozy,to tak wcześnie się nie wykrywa. Dla mnie bzdura. Ale u Pana Tabletki wyczytalam to samo
Zgadza się, ubranka z Pepco sa bardzo małe. Ja mam też sporo z polskiej firmy Mea i mimo że sa bardzo ładne to zaniżona rozmiarówka.
Ze Smyka i H&M są ok, jeszcze Lupilu i polska firma Eevi są w porządku.
Jeśli jesteś z okolic Trójmiasta zgłoś się do gdańskiego Zaufaj Położnej szkoła rodzenia do certyfikowanego doradcy laktacyjnego. Tam dziewczyny znają się na sprawach karmienia butelką, problemach brzuszkowych, na diagnostyce i trudnych przypadkach i mają mega aktualną wiedzę, generalnie to skarbnica i polecam w ogóle ich profil na insta. A jak nie to bym szukała jak najlepszego gastrologa w Waszej okolicy lub CDL w okolicy. Albo teleporada z CDL z Gdańska właśnie.W
Wyszliśmy w środę, a poprawy w jedzeniu brak juz nie wiem gdzie szukać pomocy. Szpital nas wysłał do domu, bo córka jest przebadana z każdej strony i jest zdrowa... boje sie ze jak bedzie tak dalej to znowu bedziemy zmuszeni jechac i podawać jej kroplówki ona dalej nie chce jesc...
Tak, mleko jest bardzo niedobre i śmierdzi.
Tak, pierwsze dwa dni jak nowy był, pięknie spał i mniej płakał. A później znów to samo. Odstawiłam te krople na parę dni,ale bede znow probować. Bo to się zeszło wszystko z odstawieniem od piersi i zmianą mleka. Za duzo naraz zrobiam chyba.No właśnie teraz tak pomyślałam że te problemy z brzuszkiem to może od tego? A podajesz te kropelki o których pisałaś że ci mama z Polski wysyłała?