Paulaa1987
Fanka BB :)
Hej, w którym byliście szpitalu? Na Strzeleckiej? (Bo rozumiem, ze jesteś z Krk). Moja córeczka praktycznie identyczna jak Twoja, waga urodzeniowa 3040, waga spadkowa na wyjściu ze szpitala 2840, na 6 tygodni miała 4040, czyli przytyła 1200g, w 6 tygodni, jest bardzo drobniutka, ale nikt nic nie komentował, że mało, a konsultowałam się z pediatrów, alergologów i gastroenterologiem. Jak miała 2 tygodnie to byłam z nią w szpitalu na Strzeleckiej, bo strasznie ulewała normalnie fontanny - i nic nie stwierdzili, dziecko zdrowe i do domu. Sama szukałam na własna rękę, i przeszłam na mm Bebilon Pepti, bo ma alergie na mleko, zagęszczam jej pokarm Nutritonem bo tez mi jadła po 30 ml i był płacz, machanie rączkami i nie chciała jeść (teraz je po 100ml na porcje). Okazało się, ze mała na refluks i jej pokarm podchodził do gardła i ja bolało - teraz to opanowaliśmy zageszczaczem. Szukaj dobrego pediatry, który Ci pomoże, bo mi w Szpitalu tez mówili, ze wszystko super ....W
Wyszliśmy w środę, a poprawy w jedzeniu brak juz nie wiem gdzie szukać pomocy. Szpital nas wysłał do domu, bo córka jest przebadana z każdej strony i jest zdrowa... boje sie ze jak bedzie tak dalej to znowu bedziemy zmuszeni jechac i podawać jej kroplówki ona dalej nie chce jesc...
Tak, mleko jest bardzo niedobre i śmierdzi.