Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Gunka tak zmywalam. Po karmieniu smarowalam na nowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez by mi pasowało smarować bo mały cały czas przy cycu tylko kiedy jak ja mam wrażenie że on non stop ssieGunka tak zmywalam. Po karmieniu smarowalam na nowo
Gratulacje teraz ja pozdrawiam ze szpitala. Jutro koło 10 mam cesarkeWitajcie dziewczyny dzisiaj 11 września o 00:25 urodziłam czuje się rewelacyjnie, nie pękłam, nie nacinali. Sam poród praktycznie bezbolesny, nie sądziłam że jest to możliwe skurcze mnie prawie wcale nie bolały. Miałam 10cm i śmiałam się z położną, trafiłam na super kobietkę tylko na partych się darłam jak zawsze ale były dwa. Poród marzenie zdecydowanie najlepszy i najmniej bolesny ze wszystkich. Każdej z Was takiego życzę mała waży 2400g i ma tylko 45cm jest maleńka ale ze mną na sali, nie w inkubatorze.
Trzymamy kciukiGratulacje teraz ja pozdrawiam ze szpitala. Jutro koło 10 mam cesarke
GratulacjeWitam wszystkie przyszłe mamy i już rozpakowane my rozpakowaliśmy się 13.09.20 o 17:20 synek ma 3450 poród był bardzo bolesny dzień wcześniej podłączono mi oksytocynę męczyłam się sześć godzin i żadnego efektu trafiłam na patologię ciąży w oczekiwaniu na poród następnego dnia o 09:00 miałam 1 centymetr rozwarcia potem chodziłam doszło do 5 centymetrów i około 11:30 wyruszyłam na trakt porodowy tam rodziłam i o 17:20 było po wszystkim poród był bardzo bolesny i trudny nie obeszło się bez nacięcia i tuby zasysającej ale wszystkto dobrze się skończyko
DziękujemyTrzymamy kciuki
Powodzenia trzymamy kciukiGratulacje teraz ja pozdrawiam ze szpitala. Jutro koło 10 mam cesarke
Trzymamy kciuki mocnoGratulacje teraz ja pozdrawiam ze szpitala. Jutro koło 10 mam cesarke
Ja mam termin na 22.9, też jeszcze jestem z Wami jak do 22.9 nie urodzę, to w ten dzień wizyta w szpitalu i decyzja, czy będą wywoływać, czy dalej mogę śmigać i czekać, aż sama się akcja rozkręci
Nie jestes sama,bylam dzisiaj w szpitalu...niby skurcze,juz myslalam ze dzisiaj bede trzymam malego...I wrocilam do domuNa pewno już nie długo bobasek wybierze odpowiedni czas na narodziny