reklama
Ja to chyba zwariuje z moja prawie 2,5 letnia córka zaczęła przeklinać i ciagle tylko ch*j i ch*j wczoraj byłyśmy na placu zabaw to nawyzywala dziewczynkę, bo siadła na samochodziku na który ona chciała usiąść matka zmierzyła mnie niezłym wzrokiem. Później poszłyśmy do apteki i nie chciałam jej kupić lizaka to znowu zaczęła chujac[emoji85] masakra jakaś. Ja nie przeklinam, a jak zdarzy mi się to bardzo rzadko - nauczyła się od taty i od wujka.
Strach gdzieś z nią wychodzić
Margola1986
Fanka BB :)
Spoko przejdzie jej. Mówią żeby nie zwracać uwagi to zapomni.Ja to chyba zwariuje z moja prawie 2,5 letnia córka zaczęła przeklinać i ciagle tylko ch*j i ch*j wczoraj byłyśmy na placu zabaw to nawyzywala dziewczynkę, bo siadła na samochodziku na który ona chciała usiąść matka zmierzyła mnie niezłym wzrokiem. Później poszłyśmy do apteki i nie chciałam jej kupić lizaka to znowu zaczęła chujac[emoji85] masakra jakaś. Ja nie przeklinam, a jak zdarzy mi się to bardzo rzadko - nauczyła się od taty i od wujka.
PatrycjaD
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, ja w sprawie zabiegów pielegnacyjnych Jakich kremów do twarzy uzywacie w czasie ciąży? Mam tez pytanie - czy w tym czasie mozna uzywac peelingow? Mam tez ogromna ochote zrobic sobie henne brwi (mam bardzo jasna karnacje i z jasnymi brwiami wygladam i czuje sie niewyraznie ). Mam taka marki Refectocil. A moze jest wsrod nas jakas Pani kosmetyczka, ktora moglaby sie wypowiedzieć w tej kwestii?
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
Ja byłam jakiś czas temu na hennie pudrowej u kosmetyczki, podobno można. Żadnych zabiegów na twarz nie robię bo i tak siedzę w domu ciągle, kremu używam naturalnego - make me bio różany, ale chyba potrzebuje ostatnio większego nawilżenia...Dziewczyny, ja w sprawie zabiegów pielegnacyjnych [emoji846] Jakich kremów do twarzy uzywacie w czasie ciąży? Mam tez pytanie - czy w tym czasie mozna uzywac peelingow? Mam tez ogromna ochote zrobic sobie henne brwi (mam bardzo jasna karnacje i z jasnymi brwiami wygladam i czuje sie niewyraznie [emoji6]). Mam taka marki Refectocil. A moze jest wsrod nas jakas Pani kosmetyczka, ktora moglaby sie wypowiedzieć w tej kwestii?
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie [emoji846]
[emoji3][emoji3] Spoko przejdzie jej. Mówią żeby nie zwracać uwagi to zapomni.[emoji106]
Czasami ciężko z tym nie zwracaniem uwagi [emoji23]
momtobe_90
ja używam miya albo ten z mango albo ten zielony z kokosem. Oba superDziewczyny, ja w sprawie zabiegów pielegnacyjnych Jakich kremów do twarzy uzywacie w czasie ciąży? Mam tez pytanie - czy w tym czasie mozna uzywac peelingow? Mam tez ogromna ochote zrobic sobie henne brwi (mam bardzo jasna karnacje i z jasnymi brwiami wygladam i czuje sie niewyraznie ). Mam taka marki Refectocil. A moze jest wsrod nas jakas Pani kosmetyczka, ktora moglaby sie wypowiedzieć w tej kwestii?
co do peelingów - bardziej naturalne niż chemiczne, jak już muszę to robię na szybko cukrowy. Lepiej nie działać z enzymatycznym bo nie wiadomo jak zareaguje skóra
LoveBass
Ja to jestem już wysuszona jak rodzynka wszystkie kremy, balsamy itd mi tak śmierdzą że ograniczam jakąkolwiek pielęgnację do minimum. A do twarzy zwykły krem z ziajiDziewczyny, ja w sprawie zabiegów pielegnacyjnych Jakich kremów do twarzy uzywacie w czasie ciąży? Mam tez pytanie - czy w tym czasie mozna uzywac peelingow? Mam tez ogromna ochote zrobic sobie henne brwi (mam bardzo jasna karnacje i z jasnymi brwiami wygladam i czuje sie niewyraznie ). Mam taka marki Refectocil. A moze jest wsrod nas jakas Pani kosmetyczka, ktora moglaby sie wypowiedzieć w tej kwestii?
LoveBass
Ja dziś jadę na badania prenatalne, także proszę o trzymanie kciuków miałam nadzieję że narzeczony będzie mógł być ze mną na tym badaniu, ale ze względu na obecną sytuację chyba będę musiała iść sama ☹ tak się stresuje od wczoraj że chyba zaraz zwariuje
reklama
momtobe_90
Ja mam jutro i też hyba podje sama. Dasz radę!Ja dziś jadę na badania prenatalne, także proszę o trzymanie kciuków miałam nadzieję że narzeczony będzie mógł być ze mną na tym badaniu, ale ze względu na obecną sytuację chyba będę musiała iść sama ☹ tak się stresuje od wczoraj że chyba zaraz zwariuje