87_Kasia_87
Fanka BB :)
To rodzimy w tym samym czasie prawie (ja 28.09)Hej
Już raz nieśmiało się witalam, podczytuje was regularnie termin 29.09
Słyszałam już serduszko wiec jestem już dobrej mysli
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rodzimy w tym samym czasie prawie (ja 28.09)Hej
Już raz nieśmiało się witalam, podczytuje was regularnie termin 29.09
Słyszałam już serduszko wiec jestem już dobrej mysli
Pozdrawiam
Poproszę o dostęp do wątkuDziewczyny które nie mają dostępu do wątku zamkniętego, piszcie
Jesteś w 11tyg???ja mam termin na 16.09 a dopiero za dwa dni zaczynam 10 tydzień.A ty masz termin na 14.09 i już 11tydz???Witam wrześniowe mamy [emoji4]
Ja również spodziewam się dzidzi [emoji16] to moja 3 ciąża pierwsza córeczka ma 9 lat synek w tym roku skończy 6 i teraz czekamy na 3 maleństwo.
Od początku ciąży czuje się świetnie nic mi nie jest. Jestem w 11 tygodniu wg om, wg usg ciaza tydzień młodsza ale badanie było w 6,6 tyg teraz w środę mam wizytę zobaczymy co powie [emoji7]
Oby wszystko było dobrze. Termin z om 14 września.
Pozdrawiam wszystkie mamy [emoji173]
Przepraszam termin 9 wrześniaJesteś w 11tyg???ja mam termin na 16.09 a dopiero za dwa dni zaczynam 10 tydzień.A ty masz termin na 14.09 i już 11tydz???
Możliwe zainstalowałam 3 aplikacje na każdej inaczej pokazuje inaczej i bądź tu mądryPreglife przesuwa o jeden dzień, tj. wg lekarzy jesteś 10+3
Dokładnie Ciąża+ dobrze pokazuje.Preglife przesuwa o jeden dzień, tj. wg lekarzy jesteś 10+3