reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
To lista osób, które chciały mieć dostęp so forum zamkniętego i te osoby podałam administratorce:
1. Truskaweczka2017
2. Aklime
3. Kruszek91
4. an.eta
5. majka201
6. Zapata
7. Kropka91
8. momtobe_90
9. Oleczkaaa
10. Agnieva
11. Dwa+Trzy
12. taisiya
13. w_karolcia
14. Natalia37
15. Margola1986
16. PatkaWariatka
17. oleeencja
18. Katarzynka111
19. Anisa15
20. Karolcia_
21. rozczochrana.mama
22. Kinia27D
23. Madeline.
24. jane.joenn
25. Ooollcciiaaa
26. Kamkaaa
27. Sandra1215
28. M-agdalena
29. Justynall
30. Melisa28
31. Aagusiaa
32. joatat
33. olaaa7
34. Lusia04
35. Zoja06
36. Katerinka80
37. Vilde
38. Olaa_
39. Doubler
40. magste
41. Revi@
42. floooowers
43. Joa123
44. Mischa206
45. 3mama86
46. sunshine83
47. FiolkaXxX
48. cosmolady
49. isanessa
50. Martamamaporazpierwszy
51. Blanca86
52. Mt85
53. Ankaa95
54. Re-Se
55. Preggers
56. JestemZosia
57. LaraW
58. aaanataliaaaa

Jak kogoś nie ma a chce być na forum zamkniętym to niech pisze to napiszę Ani, żeby i te osoby dodała :) a forum zamknięte będzie lada dzień :)

Supcio, dziękujemy 🥳🥳

Hej dziewczyny,
U mnie dziś 8tc5d i czuję się średnio. Jestem cały czas zmęczona i mam nudności. Od 2 tygodni jem tylko makaron z masłem albo chleb z masłem. Totalnie odrzucilo mnie od mięsa. Mam też bóle brzucha ale z dzidziusiem jest wszystko dobrze. Parę dni temu miałam usg i dzidzia miała 1.97 cm ;))
Bardzo na siebie uważam bo tak jak pisałam wcześniej to moja 3 ciąża. Wcześniej 2 poronienia na dość wczesnym etapie. Teraz jestem obłożona lekami: Acard, Heparyna, Eutyrox,progesteron,Nospa. Bardzo się boję ale staram się myśleć pozytywnie. Jestem na l4 i odpoczywam w domu.

Tym razem musi być dobrze!! Odpoczywaj dużo i myśl pozytywnie! [emoji7][emoji7]

Ja dziś 9+2 byłam na swojej planowanej wizycie. I cieszę się, bo wszystko jest dobrze.
Maleństwo ma 2,66 cm. Jak cudownie zobaczyć te malutkie rączki [emoji173]️ Aż się dziś wzruszyłam, jak zobaczyłam jak się rusza [emoji173]️

Ale super!!! Tez bym chciała u siebie zobaczyć taki widok [emoji4]

Cześć Dziewczyny, jak u Was samopoczucie?[emoji4]
Mam nadzieje, że mdłości coraz mniejsze! [emoji847]

U mnie jakieś dziwne zawroty głowy wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam, kojarzycie takie objawy?

Powiedzcie mi proszę czy to możliwe ze ja mam w 6tc już zmieniony jakby brzuch?[emoji85]
Jestem z natury szczupła ale zaczęły mi jakies żyły po bokach wychodzić nad biodrami a brzuch szczególnie z przodu cały czas wydęty... nie za wcześnie na takie perturbacje?

Cześć Dziewczyny, jak u Was samopoczucie?[emoji4]
Mam nadzieje, że mdłości coraz mniejsze! [emoji847]

U mnie jakieś dziwne zawroty głowy wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam, kojarzycie takie objawy?

Powiedzcie mi proszę czy to możliwe ze ja mam w 6tc już zmieniony jakby brzuch?[emoji85]
Jestem z natury szczupła ale zaczęły mi jakies żyły po bokach wychodzić nad biodrami a brzuch szczególnie z przodu cały czas wydęty... nie za wcześnie na takie perturbacje?
Ja mialam takie zawroty gdzies w 5tc ;) taki jakby helikopter, kac...
Brzuch tez od 6tyg zaczal sie powiekszac, od podbrzusza sie zaczelo i teraz wygladam jakbym wypiela. Ale jestem waska i szczupla takze gdzies ta macica musi sie miescic

reklama
Do góry