reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Złamałam się ze swoją zdrową dietką. W pracy przyszedł taki kryzys na rzyganie że cola pięknie wjechala😂. Nie żałuję!!!

Jeeej, a ja mam dzisiaj taką ochotę na maca... Namawiałam męża, żeby na kolację pojechać 😂

Czuję się podobnie a wizyta w środę, też się boję bo jeszcze te mdłości coś odpuściły eh.
Też mam wizytę w środę! Na którą idziesz? 😃

@Blanca86 , @taisiya , @Kruszek91, @Karolcia_ - gratuluję dziewczyny udanych wizyt ❤

Mam pytanie do dziewczyn stosujących luteinę dopochwowo. Jak macie wizytę u lekarza to w dniu wizyty normalnie dawkujecie jak do tej pory? Te resztki które się nie wchłoną nie przeszkadzają w niczym (konkretnie chodzi mi o obraz USG)? Głupie pytanie, ale nie mam z takimi lekami żadnego doświadczenia 🙈

reklama
Jeeej, a ja mam dzisiaj taką ochotę na maca... Namawiałam męża, żeby na kolację pojechać 😂

Też mam wizytę w środę! Na którą idziesz? 😃

@Blanca86 , @taisiya , @Kruszek91, @Karolcia_ - gratuluję dziewczyny udanych wizyt ❤

Mam pytanie do dziewczyn stosujących luteinę dopochwowo. Jak macie wizytę u lekarza to w dniu wizyty normalnie dawkujecie jak do tej pory? Te resztki które się nie wchłoną nie przeszkadzają w niczym (konkretnie chodzi mi o obraz USG)? Głupie pytanie, ale nie mam z takimi lekami żadnego doświadczenia 🙈
Tak nornalnie nic się nie martw i bierz :)

Coś mi telefon źle pokazuje, że odp na post nt. Mc.
Czyli dobrze odpisałam ja zazywam luteine i normalnie przed wizytą aplikuje :)
To dobrze Ci pokazuje! Pisałam najpierw o macu, a na końcu dopiero zadałam pytanie ;) Tylko zacytowało Ci całą moją odpowiedź - bez cytatów które ja wstawiałam ;)

@Olaa_ super! 😊Duża fasolka 😃

reklama
Do góry