reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Stresuję się swoją jutrzejszą wizytą☹️. Raz jestem pewna że wszystko jest dobrze, innym razem mam tysiąc obaw i myśli co może być nie tak, staram się nie świrować ale no...

Katarzynko to wszystko zupełnie normalne.... zależy wiec się boimy [emoji173]️ ja przesyłam moc dobrej energii i myśli ciepłych i musi być dobrze!!

reklama
Gratuluję serduszek! 💝
@Aklime z samej morfologii nie, ale z Nifty już tak. Ja tak dowiedziałam się w 11 tyg, że nosze dziewczynkę ☺️
Tym razem też wykonam Nifty choc mój lekarz polecał veracity ? Pierwsze słyszę o tym badaniu i mało informacji o nim w internecie.

Nie pocieszę Cię ale tak będzie do końca ciąży 🤦😂
Wiesz co, to i tak lepiej, moja mamuśka mi powiedziała "dziecko, przyzwyczaj się, ty już tak do końca swojego życia będziesz się martwic" 😂. Dzięki dziewczyny za miłe słowa!

A propo mam - są kobiety, które po porodzie bardzo sobie cenią pomoc matek, zwłaszcza w tych pierwszych dniach. Moja znajoma na przykład od razu zapowiedziała, że jej matka przynajmniej przez tydzień będzie u nich... Moja matka też twierdzi, że taka pomoc jest nieoceniona i oczywiście zadecyduje ja, ale mam się głupio nie upierać.
Jak Wy do tego podchodzicie?
Ja się uprę, wiem że tak, mimo że jesteśmy z matką blisko😁. Od tego mam męża, żeby mi pomógł kiedy będę obolała, poradzimy sobie!

Wiesz co, to i tak lepiej, moja mamuśka mi powiedziała "dziecko, przyzwyczaj się, ty już tak do końca swojego życia będziesz się martwic" 😂. Dzięki dziewczyny za miłe słowa!

A propo mam - są kobiety, które po porodzie bardzo sobie cenią pomoc matek, zwłaszcza w tych pierwszych dniach. Moja znajoma na przykład od razu zapowiedziała, że jej matka przynajmniej przez tydzień będzie u nich... Moja matka też twierdzi, że taka pomoc jest nieoceniona i oczywiście zadecyduje ja, ale mam się głupio nie upierać.
Jak Wy do tego podchodzicie?
Ja się uprę, wiem że tak, mimo że jesteśmy z matką blisko😁. Od tego mam męża, żeby mi pomógł kiedy będę obolała, poradzimy sobie!
W pełni się z tobą zgadzam. Również jestem blisko z mamą i wiem że będzie mi dużo pomagać. Będzie miłe widziała o każdej porze ale tak jak napisałaś, razem z mężem musimy to ogarnąć😅u mnie będzie pierwsze a u ciebie?

Ja również gratuluje wszystkim mamusią 😁 ja mam wizyte w poniedziałek pewnie będę mieć częściej wizyty z powodu ciazy mnogiej zobaczymy ile dzieciaczki urosły.
Ja ona ostatniej wizycie bylam w takim szoku,że o nic lekarza nie zapytałam. Czy dzieciaki jednojajowe czy dwu, jaki termin porodu no po prostu nic 🤷‍♀️

reklama
Do góry