reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

@Blanca86 mój gin mówił że około tydzień różnicy to nie ma się czym martwić, późno owulacja musiała być no i może troszkę wolniej na początku rosnąć ;) ważne że jest wszystko ok! Lekarz by Ci powiedział jak coś jest nie tak :)

Dziewczyny gratuluję serduszek!!

Dziękuje i masz racje już się nie stresuje

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi badaniami do 10 tygodnia, lepiej robić tuż przed wizytą czy mogę tydzień przed? Mam wizytę w piątek 14.02 i nie wiem czy może GE sobie je zrobić teraz w sobotę czy lepiej w tygodniu .. w sumie tylko morfologia i kocz mogą się w tym czasie troszkę zmienić...

Dziewczyny jak to jest z tymi badaniami do 10 tygodnia, lepiej robić tuż przed wizytą czy mogę tydzień przed? Mam wizytę w piątek 14.02 i nie wiem czy może GE sobie je zrobić teraz w sobotę czy lepiej w tygodniu .. w sumie tylko morfologia i kocz mogą się w tym czasie troszkę zmienić...
Ja sama morfologoę i mocz robiłam 2-3 dni przed wizytą

Stresuję się swoją jutrzejszą wizytą☹️. Raz jestem pewna że wszystko jest dobrze, innym razem mam tysiąc obaw i myśli co może być nie tak, staram się nie świrować ale no...

Mamy tak samo wizyte :) to bedzie tez Twoja pierwsza wizyta?
Tak to będzie pierwsza wizyta. Mam takiego sprawdzonego gina który prowadził moja pierwszą ciążę więc postanowiłam nie kombinować i nie szukać nigdzie na szybko innego lekarza bo to czasem może wyjść gorzej (miałam taką sytuację z pierworodna, że lekarz nie potrzebnie mnie wystraszył)z tego co mi apka wyliczyła to termin mam na 29.09 a u ciebie?

reklama
Do góry