reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

I byłaś w wielu poniżej 35 lat ? To ciekawe. Może to zależy od województwa.
Już nawet nie wiem czy miałam rocznikowo 30 czy już 31. Mi się wydaje, że to raczej zależy od lekarza a nie województwa. Może wpisać na skierowaniu byle co, pewnie dużo też zależy od tego czy lekarz ma jakieś ustalenia z daną kliniką, w której np. pracuje.

reklama
Niestety to nie zależy od ginekologa, muszą być konkretne, udokumentowane dowody żeby mieć za darmo na NFZ. Chyba że kobieta ma 35+ to wtedy z automatu.
Na wiek się nie złapie bo brakuje mi 9 lat :) dziękuję za wszystkie odpowiedzi 13.02 mam wizytę to spytam ginekologa czy obejmuje mnie nfz. Jak nie to prywatnie z tego co się orientowalam koszt w okolicach 300 zl

Czekam pod gabinetem..... boję się na maksa [emoji20][emoji20]
Będzie dobrze!
Dziękuje [emoji173]️
Na maksa się denerwuje i jeszcze takie głupie sny miałam że nie było kropka... mam zle przeczucie jakoś ehh. I opóźnienie dodatkowo jest...
Czuję się podobnie a wizyta w środę, też się boję bo jeszcze te mdłości coś odpuściły eh.

Dziękuje [emoji173]️
Na maksa się denerwuje i jeszcze takie głupie sny miałam że nie było kropka... mam zle przeczucie jakoś ehh. I opóźnienie dodatkowo jest...
Mi też się śniło że fasolka się wprowadziła z mojego brzucha. Ale miałam wizytę następnego dnia i wygląda na to że na dobre się zadomowila. Napewno będzie dobrze to tylko snia się nasze obawy

reklama
Do góry