reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziękuje [emoji173]️
Na maksa się denerwuje i jeszcze takie głupie sny miałam że nie było kropka... mam zle przeczucie jakoś ehh. I opóźnienie dodatkowo jest...
Ja miałam też okropny sen, ale to chyba przez to że bardzo się denerwuje wiec pewnie u Ciebie tak samo.. Będzie dobrze 😘😘

Część dziewczyny też jestem wrześniową mama, mam nadzieję że przygarnięcie mnie do swojego grona 😀 mam na imię Karolina i w domu mam już 14 miesięczna córkę. Wizytę u gina mam dopiero 17.02 i trochę się stresuje, bo to jeszcze dwa tygodnie🤦 mam nadzieję że z wami szybciej minie ten czas

Część dziewczyny też jestem wrześniową mama, mam nadzieję że przygarnięcie mnie do swojego grona 😀 mam na imię Karolina i w domu mam już 14 miesięczna córkę. Wizytę u gina mam dopiero 17.02 i trochę się stresuje, bo to jeszcze dwa tygodnie🤦 mam nadzieję że z wami szybciej minie ten czas
Cześć,
Zapraszamy poczekamy z Tobą na wizytę 😀 razem raźniej się czeka

Dziewczyny, a czy z krwi mozna poznac plec dziecka? Mi kuzynka powiedziala ze ona po genetycznych poznala plec bo z krwi wychodzi...

Dziewczyny, a czy z krwi mozna poznac plec dziecka? Mi kuzynka powiedziala ze ona po genetycznych poznala plec bo z krwi wychodzi...
Chyba na zwykłych nie wyjdzie z krwi. Jak się nie mylę to jak robi się aminopunkcje to wtedy można dowiedzieć się jaka płeć

reklama
Do góry