reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Trochę się uspokoilam bo zadzwonilam do labo i się okazało, że robiłam badanie w 2017 i już w tedy miałam igg dodatnie więc najprawdopodobniej przeszłam już dawno toxo. Uff kamień z serca.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie 😘
I super dobrze, że zadzwoniłaś jesteś spokojna :)

reklama
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
Zobacz na zdjęciu pisze 31.08
Czyli wg USG termin masz na koniec sierpnia :)

Cześć dziewczyny! Jestem po USG chyba ciąża pózniejsza niż OM. Jest pecherzyk z echo 4mm ale niestety serduszko powinno być widoczne do 7dni. Wszystko ładnie osadzone i zlokalizowane prawidłowo🙂Następne USG za tydzień.
Niestety jest i problem bo gin znalazła pozostałości po torbielu/ torbiel... oczywiście w takich wypadkach informują o potencjalnej CPM tam...
Miałyście coś takiego?
Edit: dziś 6+3 z apki

Dopiero Was nadrabiam!
Ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 15 i też się stresuje.. Tym bardziej że miałam tak durny sen, że słów mi brak... Śniło mi się że poszłam do łazienki i zaczęłam krwawić i na papierze był zarodek 😔😔 obudziłam się z płaczem, mąż nie wiedział co mi jest.. Masakra.. Przepraszam że truje Wam od rana.. :/ mam nadzieje ze ten sen nie będzie miał nic wspólnego z rzeczywistością...
Kochana, sny to nic innego jak odzwierciedlenie naszych leków, bardzo często tych ukrytych. Stresujesz się wizytą, martwisz o swojego brzdąca - stąd ten sen! Głowa do góry❤️

Cześć dziewczyny! Jestem po USG chyba ciąża pózniejsza niż OM. Jest pecherzyk z echo 4mm ale niestety serduszko powinno być widoczne do 7dni. Wszystko ładnie osadzone i zlokalizowane prawidłowo🙂Następne USG za tydzień.
Niestety jest i problem bo gin znalazła pozostałości po torbielu/ torbiel... oczywiście w takich wypadkach informują o potencjalnej CPM tam...
Miałyście coś takiego?
Edit: dziś 6+3 z apki
U nas też różnica między om a usg 6 dni :) Nie martw się :)

reklama
U mnie na 1 usg wyszło że różnicy między om A usg też było 6 dni. Ale już na następnym usg różnica zmniejszyła się o 3 dni.
No własnie tak może być tylko nie wiem na które usg się patrzy. W środę idę na pierwszą wizytę z nfz i między tą pierwszą prywatną a tą na nfz będzie 17 dni, ciekawe ile kropek będzie miał :)

Do góry