reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Trochę się uspokoilam bo zadzwonilam do labo i się okazało, że robiłam badanie w 2017 i już w tedy miałam igg dodatnie więc najprawdopodobniej przeszłam już dawno toxo. Uff kamień z serca.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie 😘
I super dobrze, że zadzwoniłaś jesteś spokojna :)

reklama
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
Zobacz na zdjęciu pisze 31.08
Czyli wg USG termin masz na koniec sierpnia :)

Cześć dziewczyny! Jestem po USG chyba ciąża pózniejsza niż OM. Jest pecherzyk z echo 4mm ale niestety serduszko powinno być widoczne do 7dni. Wszystko ładnie osadzone i zlokalizowane prawidłowo🙂Następne USG za tydzień.
Niestety jest i problem bo gin znalazła pozostałości po torbielu/ torbiel... oczywiście w takich wypadkach informują o potencjalnej CPM tam...
Miałyście coś takiego?
Edit: dziś 6+3 z apki

Dopiero Was nadrabiam!
Ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 15 i też się stresuje.. Tym bardziej że miałam tak durny sen, że słów mi brak... Śniło mi się że poszłam do łazienki i zaczęłam krwawić i na papierze był zarodek 😔😔 obudziłam się z płaczem, mąż nie wiedział co mi jest.. Masakra.. Przepraszam że truje Wam od rana.. :/ mam nadzieje ze ten sen nie będzie miał nic wspólnego z rzeczywistością...
Kochana, sny to nic innego jak odzwierciedlenie naszych leków, bardzo często tych ukrytych. Stresujesz się wizytą, martwisz o swojego brzdąca - stąd ten sen! Głowa do góry❤️

Cześć dziewczyny! Jestem po USG chyba ciąża pózniejsza niż OM. Jest pecherzyk z echo 4mm ale niestety serduszko powinno być widoczne do 7dni. Wszystko ładnie osadzone i zlokalizowane prawidłowo🙂Następne USG za tydzień.
Niestety jest i problem bo gin znalazła pozostałości po torbielu/ torbiel... oczywiście w takich wypadkach informują o potencjalnej CPM tam...
Miałyście coś takiego?
Edit: dziś 6+3 z apki
U nas też różnica między om a usg 6 dni :) Nie martw się :)

reklama
U mnie na 1 usg wyszło że różnicy między om A usg też było 6 dni. Ale już na następnym usg różnica zmniejszyła się o 3 dni.
No własnie tak może być tylko nie wiem na które usg się patrzy. W środę idę na pierwszą wizytę z nfz i między tą pierwszą prywatną a tą na nfz będzie 17 dni, ciekawe ile kropek będzie miał :)

Do góry