Ja też mam ok 2 kg na minusie spoko jeszcze nadrobimyNadrabiam Was, jeszcze czytam...
Ale mam pytanie w międzyczasie - czy przytyłyście czy schudłyście od początku ciąży?
Ja na samym początku jeszcze przed testem i tak do ok 7 tygodnia miałam apetyt, a po ostatnim tygodniu z mdlosciami i brakiem apetytu widzę, że waga ok -1,5 kg :/ Martwić się? Nie chcę zaszkodzić...
reklama
Lusia04
Moderator
Ja też schudłam ponad kilogram. Ale to przez mdłości. Myślę że jak odpuszcza to nadrobie z nawiązką.Nadrabiam Was, jeszcze czytam...
Ale mam pytanie w międzyczasie - czy przytyłyście czy schudłyście od początku ciąży?
Ja na samym początku jeszcze przed testem i tak do ok 7 tygodnia miałam apetyt, a po ostatnim tygodniu z mdlosciami i brakiem apetytu widzę, że waga ok -1,5 kg :/ Martwić się? Nie chcę zaszkodzić...
momtobe_90
Fanka BB :)
Ja też schudłam ponad kilogram, zero apetytu a jak już mam to idę spać..
U mnie przez zauważenie dwóch serduszek z USG zamiast 7+0 z jednego zarodka zrobiło się 6+4/6+2 dla dwóch. Różnica niewielka (na USG była 6+6 wg OM).
U mnie przez zauważenie dwóch serduszek z USG zamiast 7+0 z jednego zarodka zrobiło się 6+4/6+2 dla dwóch. Różnica niewielka (na USG była 6+6 wg OM).
Katarzynka111
No coś Ty, mnóstwo kobiet tak ma! Jeśli nie jest to drastyczny spadek, a Ty nie miałaś i nie masz niedowagi, to nie ma co się martwić.Nadrabiam Was, jeszcze czytam...
Ja schudłam - w zasadzie już tydzień przed spodziewaną @ odrzuciło mnie od slodyczy i niezdrowych przekąsek, więc mój "poświąteczny" brzuszek () znów jest prawie płaski. Ogólnie jestem zdrowa, wagę mam w normie, więc nie ma co się martwić
Truskaweczka2017
Moderatorka
U mnie - 4kg ale ja przez ostatnie dwa tyg prawie nic nie jadłam :/
Za kilka dni będziemy miały forum zamknięte
Za kilka dni będziemy miały forum zamknięte
Mam nadzieję że masz rację i że będzie wszystko ok, no zobaczymy ale dziekiDopiero Was nadrabiam!
Kochana, sny to nic innego jak odzwierciedlenie naszych leków, bardzo często tych ukrytych. Stresujesz się wizytą, martwisz o swojego brzdąca - stąd ten sen! Głowa do góry❤
JestemZosia
Hej ja też 14go się dowiedziałam o ciszy ale wizytę mam dopiero w piątek , więc jeszcze za dużo nie wiemCześć Dziewczyny,
Dołączam do grona wrześniowych mam o ciąży wiem co prawda od 14 stycznia i od tego czasu Was poczytuje ale nie do końca to do mnie dochodziło (dalej nie dochodzi ). Jestem już po usg z serduszkiem, termin na 24 września.
To moja pierwsza ciąża, w święta postanowiliśmy z mężem, że zaczniemy się starać z myślą że pewnie potrwa to dobre kilka miesięcy a tu taka niespodzianka.
reklama