Sandra1215
Zaangażowana w BB
Mnie tez nie kreci, a juz szczegolnie od mamyginekolog :dNie tylko Ciebie, mnie też nie dali teczkę to wzięłam Nawet nie wiem gdzie leży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tez nie kreci, a juz szczegolnie od mamyginekolog :dNie tylko Ciebie, mnie też nie dali teczkę to wzięłam Nawet nie wiem gdzie leży
Moja teczka narazie jest w szpitalu [emoji16] dostane ja w trakcie usg w 12tcJa jestem dziwna bo mnie takie rzeczy nie ruszaja[emoji1787][emoji1787]
Ale heca[emoji16][emoji16] kolejne blizniaki) trzymam kciuki żeby na kolejnym usg oba prężnie bily!!Dziewczyny ale jaja. Lekarz zobaczył 2 serduszka!!! Za dwa tygodnie kontrola bo za wcześnie żeby wyrokować czy oba zostaną [emoji14] serducho w obu przypadkach prężnie biło!
Super! Gratulacje! A w którym tygodniu jesteś?Dziewczyny ale jaja. Lekarz zobaczył 2 serduszka!!! Za dwa tygodnie kontrola bo za wcześnie żeby wyrokować czy oba zostaną serducho w obu przypadkach prężnie biło!
Bijemy rekordy!! Kochana, za oba serduszka trzymamy kciuki!Dziewczyny ale jaja. Lekarz zobaczył 2 serduszka!!! Za dwa tygodnie kontrola bo za wcześnie żeby wyrokować czy oba zostaną serducho w obu przypadkach prężnie biło!
Gratulacje Kochana! Coraz wiecej blizniakowDziewczyny ale jaja. Lekarz zobaczył 2 serduszka!!! Za dwa tygodnie kontrola bo za wcześnie żeby wyrokować czy oba zostaną serducho w obu przypadkach prężnie biło!