reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Tak, pierwsze usg miałam 6+3, a w pierwszej ciąży też tak samo. Potem wizyty (z USG) były co miesiąc, a pod koniec co 2 tygodnie. Jutro mam drugą wizytę czyli po 2 tyg od pierwszej na założenie karty. A Ty który tydzień i jak wizyty?

Frankfurt nad Odrą[emoji4] a Ty?

Ja ryczę jak opętana na tym programie na polsacie 112[emoji85] tam zawsze jest jakiś wypadek i ludzie dzwonią na pogotowie[emoji51] A jeszcze ten program „mój nowy dom” te biedne rodziny[emoji24]
ja niedaleko frankfurtu, to prawie jak sasiadki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za odpowiedź. Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty [emoji847]

Jestem po drugiej wizycie, wszystko dobrze[emoji4] fasolka ma 21,5 mm, termin skorygował na 03.09 i tak wpisał w kartę, wg pierwszego USG było 05.09. Już było widać zalążki rączek, nóżek, główkę, nosek, oczka [emoji4] przyznam, że trochę się martwiłam bo ostatnio miałam dużo stresu. Następny termin za 4 tyg. Dziś 8+5

Oczyściło się już w większości. Podali mi 2 tabletki o 6 rano ale nie miałam jakichś większych skurczy i bólów.
Zastanawiam się czy wypisać się do domu
Oczywscie przygadują o lyzeczkowaniu
Jak myślicie co zrobić ?

Tak tylko na sile chcą mi zrobić łyżeczkowanie
Jesli jests w UK to tutaj nikt na siłę ci niczego nie zrobi, bardzo ci współczuję sytuacji i wspieram myślami, ale nie wypisuj się na własne żądanie bo nie daje Boże komplikacji to nie będą chcieli Ci pozniej pomoc. Postaraj się odpocząć i poczekać...

Belize, tez jestem zdania, zebys nie wypisywala sie na wlasne zyczenie. Twoje zdrowie jest najwazniejsze..a nigdy nie wiesz, jak takie tabletki moga zadzialac na twoj organizm.
Zycze Ci duzo sily :*

reklama
Do góry