reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

@olaaa7 ja grupę krwi miałam robioną w pierwszej ciąży, na panieńskie nazwisko. W między czasie wzięłam ślub i nikt mi nie robił problemu w szpitalu. W drugiej i trzeciej ciąży miałam to samo zaświadczenie i też nikt nie robił problemów. W tej ciąży moja gin powiedziała, że też nie muszę robić grupy krwi skoro już mam.
Na pewno na dokumencie z wynikami badań jest pesel, a to się nie zmieniło [emoji16] dlatego nie robiłi problemu

reklama
@taisiya tak był pesel ale któraś z dziewczyn pisała, że jak jest na nazwisko panieńskie to trzeba powtórzyć :p ppza tym na każdych wynikach badań jest pesel więc nie widzę problemu i sensu w tym żeby powtarzać to badanie

Nie mówię że to miesiączka tylko resztki śluzówki (jajo nie jest jeszcze zbyt duże ) złuszczające się dlatego też jest to skąpe krwawienie często mylone przez kobiety z miesiączka gdy jeszcze nie wiedzą że są w ciąży. Miałam to 2 razy a ciąża potwierdzona. Ale termin się nie pokrywa więc pewnie to nie to

Kurde to nie wiem. Ale czy to nie za dużo USG i iść do drugiego? Sama nie wiem co zrobić. Bo wszystko wyglądało dobrze

Kurde to nie wiem. Ale czy to nie za dużo USG i iść do drugiego? Sama nie wiem co zrobić. Bo wszystko wyglądało dobrze
Ja idę do gin w czwartek (lux med) i w piątek (prywatnie, do tego u którego chce prowadzić ciążę) i nie widzę problemu. Przecież jakbyś była w szpitalu to też byś pewnie miała codziennie robione

Daj sobie jeszcze parę dni i jak się nie uspokoi to może spróbuj u innego się czegoś dowiedzieć. Skoro ten mówi że jest ok spróbuj się troszkę odprężyć

Byłam na wizycie i co wsyztsko dobrze pęcherzyk dalej jest, ciałko żółte dziś jest znowu po wizycie krwawienie teraz. A wszystko dobrze było. Żadnych krwiaków nic . To czemu kuzwa
No to super Karolcia! Ponoć plamienie może być mój Lekarz tak mówi...Będzie dobrze. :) Ja mam dziś zły dzień, zero objawów ciążowych, i fatalny humor i czekam na HCG...Nie spałam pół nocy nie wiem sama co się dzieje, ale mam złe jakieś przeczucie.

No to super Karolcia! Ponoć plamienie może być mój Lekarz tak mówi...Będzie dobrze. :) Ja mam dziś zły dzień, zero objawów ciążowych, i fatalny humor i czekam na HCG...Nie spałam pół nocy nie wiem sama co się dzieje, ale mam złe jakieś przeczucie.

No nie wiem. Sprobuje się umówić na jutro na wizytę prywatnie. Zobaczę. Będzie dobrze, objawami się nie stresuj jeszcze Cię zaskoczą kochana! I wtedy dopiero mogą być jaja jak będą mdłości :D ja mimo tego krwawienia staram się myśleć pozytywnie i dalej myśle ze będzie dobrze. Zaraz się kładę odpoczywać

No nie wiem. Sprobuje się umówić na jutro na wizytę prywatnie. Zobaczę. Będzie dobrze, objawami się nie stresuj jeszcze Cię zaskoczą kochana! I wtedy dopiero mogą być jaja jak będą mdłości :D ja mimo tego krwawienia staram się myśleć pozytywnie i dalej myśle ze będzie dobrze. Zaraz się kładę odpoczywać
Obyś miała rację :) Odpoczywaj

reklama
Do góry