Na pewno na dokumencie z wynikami badań jest pesel, a to się nie zmieniło [emoji16] dlatego nie robiłi problemu@olaaa7 ja grupę krwi miałam robioną w pierwszej ciąży, na panieńskie nazwisko. W między czasie wzięłam ślub i nikt mi nie robił problemu w szpitalu. W drugiej i trzeciej ciąży miałam to samo zaświadczenie i też nikt nie robił problemów. W tej ciąży moja gin powiedziała, że też nie muszę robić grupy krwi skoro już mam.
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
w_karolcia
Fanka BB :)
Nie mówię że to miesiączka tylko resztki śluzówki (jajo nie jest jeszcze zbyt duże ) złuszczające się dlatego też jest to skąpe krwawienie często mylone przez kobiety z miesiączka gdy jeszcze nie wiedzą że są w ciąży. Miałam to 2 razy a ciąża potwierdzona. Ale termin się nie pokrywa więc pewnie to nie to
Kurde to nie wiem. Ale czy to nie za dużo USG i iść do drugiego? Sama nie wiem co zrobić. Bo wszystko wyglądało dobrze
momtobe_90
Ja idę do gin w czwartek (lux med) i w piątek (prywatnie, do tego u którego chce prowadzić ciążę) i nie widzę problemu. Przecież jakbyś była w szpitalu to też byś pewnie miała codziennie robioneKurde to nie wiem. Ale czy to nie za dużo USG i iść do drugiego? Sama nie wiem co zrobić. Bo wszystko wyglądało dobrze
Blanca86
No to super Karolcia! Ponoć plamienie może być mój Lekarz tak mówi...Będzie dobrze. Ja mam dziś zły dzień, zero objawów ciążowych, i fatalny humor i czekam na HCG...Nie spałam pół nocy nie wiem sama co się dzieje, ale mam złe jakieś przeczucie.Byłam na wizycie i co wsyztsko dobrze pęcherzyk dalej jest, ciałko żółte dziś jest znowu po wizycie krwawienie teraz. A wszystko dobrze było. Żadnych krwiaków nic . To czemu kuzwa
Mischa206
Też mam tyłozgieciePotwierdzam, moja mama miała tyłozgiecie i też bardzo późno było widać brzuszek Ja też mam.
w_karolcia
No to super Karolcia! Ponoć plamienie może być mój Lekarz tak mówi...Będzie dobrze. Ja mam dziś zły dzień, zero objawów ciążowych, i fatalny humor i czekam na HCG...Nie spałam pół nocy nie wiem sama co się dzieje, ale mam złe jakieś przeczucie.
No nie wiem. Sprobuje się umówić na jutro na wizytę prywatnie. Zobaczę. Będzie dobrze, objawami się nie stresuj jeszcze Cię zaskoczą kochana! I wtedy dopiero mogą być jaja jak będą mdłości ja mimo tego krwawienia staram się myśleć pozytywnie i dalej myśle ze będzie dobrze. Zaraz się kładę odpoczywać
Blanca86
Obyś miała rację OdpoczywajNo nie wiem. Sprobuje się umówić na jutro na wizytę prywatnie. Zobaczę. Będzie dobrze, objawami się nie stresuj jeszcze Cię zaskoczą kochana! I wtedy dopiero mogą być jaja jak będą mdłości ja mimo tego krwawienia staram się myśleć pozytywnie i dalej myśle ze będzie dobrze. Zaraz się kładę odpoczywać
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
@w_karolcia niektóre kobiety mają przez całą ciążę krwawienia/plamienia niewiadomego pochodzenia i ich ciąże rozwijają się prawidłowo. Trzymam kciuki. Będzie dobrze