reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Hej :) nie udzielam się, bo cały czas na telefonie Was podczytuje i irytuje mnie niemoc w komentowaniu konkretnych wypowiedzi :[ od wczoraj jestem na l4 to przeniosę się na laptopa :D w czwartek wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Okazało się ze mam krwiaka - poniżej jaja płodowego ( podobno dobrze, bo nie zagraża aż tak ciąży). Biorę leki i oszczędny tryb życia. Serduszko już biło także zostaje z Wami :*

Kochana możesz zaznaczać wypowiedź i komentować na telefonie :) gratuluję serduszka :*

Haha :D to szybką wyprawkę będziecie mieć :D ale to znaczy, że bardzo się cieszy ♡
Tak, pojezdzi po ludziach o nazbiera wszystkiego 😂 nawet nie taka zla, z korkiem i termometrem 😂
Oj cieszy sie bardzo, u mnie to wie tylko pare najbliższych osób, nawet rodzenstwo nie cale, a jego juz chyba wszyscy znajomi :)
A tak chcial poczekac z dziecki az dom postawimy, to ja go namowilam wczesniej :) 20200125_121143.jpg

Tak, pojezdzi po ludziach o nazbiera wszystkiego 😂 nawet nie taka zla, z korkiem i termometrem 😂
Oj cieszy sie bardzo, u mnie to wie tylko pare najbliższych osób, nawet rodzenstwo nie cale, a jego juz chyba wszyscy znajomi :)
A tak chcial poczekac z dziecki az dom postawimy, to ja go namowilam wczesniej :) Zobacz załącznik 1072426

Super wygląda! Różowa to może jakiś znak, że dziewczynka będzie 🤓

@Belize trzymaj się mocno:*

Ja dziś mam migrene.. Rano nie mogłam mówić, nie cierpię tego.. Teraz już pozostał tylko bol. Niedobrze mi, nie wiem czy to przez migrene (nigdy mi przy niej nie jest niedobrze) czy przeć ciąże..

Co do wyprawki to ja teraz mało co mam, bo corka miała być jedynaczka. Mam nadzieję że też coś podostajemy od znajomych :)

reklama
A da się zrobić na telefonie cytaty z wielu odpowiedzi na raz? Bo ja umiem tylko z 1 wpisu..

Tak da się ;D właśnie się zirytowałam i doszłam do tego 🤦🏽‍♀️ ja muszę chwile przytrzymać wypowiedź i pojawia mi się dodatkowy pasek i tam klikam multicytat i zaznaczam wypowiedzi na które chce odpowiedzieć [emoji23][emoji1324]‍♀️ to mój próbny post

@Belize trzymaj się mocno:*

Ja dziś mam migrene.. Rano nie mogłam mówić, nie cierpię tego.. Teraz już pozostał tylko bol. Niedobrze mi, nie wiem czy to przez migrene (nigdy mi przy niej nie jest niedobrze) czy przeć ciąże..

Co do wyprawki to ja teraz mało co mam, bo corka miała być jedynaczka. Mam nadzieję że też coś podostajemy od znajomych :)
Współczuje migren... mnie jeszcze w ciąży nie dopadła franca ale dość często miałam ... pomagała tylko cisza ciemność i spanie:(

Pocieszę Cię, ja z wyprawki mam wózek spacerowy :D

Do góry