reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

IMG_0390.JPG
jak tu nie kupować ... [emoji6]

reklama
Dziękuje, a powiedz ten dochód jest liczony za poprzedni rok? I czy nowy członek rodziny też jest do tego liczony?

Dokładnie, przede wszystkim witaminy są pobierane z pożywienia. Z tabletki mało co tak na prawdę zostanie wchłonięte🤷‍♀️ Jak ktoś nie dojada to wtedy włącza się suple. Rynek farmaceutyczny korzysta bo kobiety w ciąży kupią wszystko dla zdrowia swojego maluszka ;) a lekarze mają swoje bonusy za polecanie konkretnych supli
Też tak myślę. Jak zobaczyłam kwas foliowy z jakimś tam dodatkiem za 40 zł to myślałam że mam zwidy. Naciągactwo od A do Z. Poza tym te wszystkie witaminy powinny być refundowane dla kobiet w ciąży. Jeśli ich w ogóle potrzebuje...

Ehh, ja jeszcze trochę sobie powiszę w niepewności! Byłam dzisiaj na IP, obudził mnie pęcherz - infekcja ☹️. Po badaniu dostałam antybiotyk, do kontroli we wtorek do mojego gina.
A ciąża w badaniu młodsza o tydzień - 4+1, więc na razie sam pęcherzyk niecałe 4mm. I jakoś smutno, czy wszystko będzie dobrze...

reklama
Do góry