aaanataliaaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcialabym choc nastawiam sie na chlopca, zeby potem sie nie rozczarowac kolezanka chciala dziewczynke, wyszla od lekarza i w placz, ze bedzie chlopak powoli sie oswaja juz z tymSuper wygląda! Różowa to może jakiś znak, że dziewczynka będzie
Zobacz załącznik 1072431 ja mam taki widok w aplikacji
A ja nie mam multicytatuPod każdym postem masz „odpowiedz” i możesz tak pojedynczo odpowiadać[emoji4] a multicytat widziałam, że już wiesz jak zrobić [emoji4]
A da się zrobić na telefonie cytaty z wielu odpowiedzi na raz? Bo ja umiem tylko z 1 wpisu..
Też tak myślę. Jak zobaczyłam kwas foliowy z jakimś tam dodatkiem za 40 zł to myślałam że mam zwidy. Naciągactwo od A do Z. Poza tym te wszystkie witaminy powinny być refundowane dla kobiet w ciąży. Jeśli ich w ogóle potrzebuje...Dziękuje, a powiedz ten dochód jest liczony za poprzedni rok? I czy nowy członek rodziny też jest do tego liczony?
Dokładnie, przede wszystkim witaminy są pobierane z pożywienia. Z tabletki mało co tak na prawdę zostanie wchłonięte Jak ktoś nie dojada to wtedy włącza się suple. Rynek farmaceutyczny korzysta bo kobiety w ciąży kupią wszystko dla zdrowia swojego maluszka a lekarze mają swoje bonusy za polecanie konkretnych supli