reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie dziś też z mdłościami spokojniej, są ale delikatne:) a białawy śluz to norma, też tak mam
Nie mogę się doczekać wizyty kolejnej, a to dopiero 10 lutego. Chcialabym już wiedzieć,czy wszystko jest w porządku. Tyle tych historii się tutaj naczytalam, że jakiś taki dziwny niepokój mnie ogarnął. Chyba to u nas normalne :/

A dziewczyny powiedzcie mi proszę czy jak miałyście plamienie to leżałyście? Czy nożna do pracy chodzić....nie dostałam zwolnienia od gina ...🙈

Nie mogę się doczekać wizyty kolejnej, a to dopiero 10 lutego. Chcialabym już wiedzieć,czy wszystko jest w porządku. Tyle tych historii się tutaj naczytalam, że jakiś taki dziwny niepokój mnie ogarnął. Chyba to u nas normalne :/
Lenka my kobiety tak mamy, że się martwimy ciągle, a 10 co będzie nowego wiadomo u Ciebie?

Wiesz chodzi o to czy fasolka rośnie,czy bije serduszko, czy prawidłowo się rozwija jak na tydzień ciazy.. 100 pytań mam w głowie 😊
Lenka rozumiem, trzymam kciuki, zeby wszystko było Ok, a w którym tygodniu jesteś? 😊
Ja narazie martwię się, zeby na usg było coś widać, bo lekarz po ostatniej wizycie powiedział ze te plamienia z macicy oraz bóle z lewej strony wskazują na pozamaciczna 🥺 ciałko żółte tylko było...

Lenka rozumiem, trzymam kciuki, zeby wszystko było Ok, a w którym tygodniu jesteś? [emoji4]
Ja narazie martwię się, zeby na usg było coś widać, bo lekarz po ostatniej wizycie powiedział ze te plamienia z macicy oraz bóle z lewej strony wskazują na pozamaciczna [emoji3064] ciałko żółte tylko było...
Trzymam kciuki żeby jednak się mylil:*

reklama
Ehh, ja jeszcze trochę sobie powiszę w niepewności! Byłam dzisiaj na IP, obudził mnie pęcherz - infekcja ☹️. Po badaniu dostałam antybiotyk, do kontroli we wtorek do mojego gina.
A ciąża w badaniu młodsza o tydzień - 4+1, więc na razie sam pęcherzyk niecałe 4mm. I jakoś smutno, czy wszystko będzie dobrze...

Od razu antybiotyk bez posiewu? Ja czekam na wynik posiewu i wtedy ewentualnie dostanę antybiotyk, ale staramy się tego uniknąć. Na razie biorę urosept i żuravit.

Do góry