reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie dziś też z mdłościami spokojniej, są ale delikatne:) a białawy śluz to norma, też tak mam
Nie mogę się doczekać wizyty kolejnej, a to dopiero 10 lutego. Chcialabym już wiedzieć,czy wszystko jest w porządku. Tyle tych historii się tutaj naczytalam, że jakiś taki dziwny niepokój mnie ogarnął. Chyba to u nas normalne :/

A dziewczyny powiedzcie mi proszę czy jak miałyście plamienie to leżałyście? Czy nożna do pracy chodzić....nie dostałam zwolnienia od gina ...🙈

Nie mogę się doczekać wizyty kolejnej, a to dopiero 10 lutego. Chcialabym już wiedzieć,czy wszystko jest w porządku. Tyle tych historii się tutaj naczytalam, że jakiś taki dziwny niepokój mnie ogarnął. Chyba to u nas normalne :/
Lenka my kobiety tak mamy, że się martwimy ciągle, a 10 co będzie nowego wiadomo u Ciebie?

Wiesz chodzi o to czy fasolka rośnie,czy bije serduszko, czy prawidłowo się rozwija jak na tydzień ciazy.. 100 pytań mam w głowie 😊
Lenka rozumiem, trzymam kciuki, zeby wszystko było Ok, a w którym tygodniu jesteś? 😊
Ja narazie martwię się, zeby na usg było coś widać, bo lekarz po ostatniej wizycie powiedział ze te plamienia z macicy oraz bóle z lewej strony wskazują na pozamaciczna 🥺 ciałko żółte tylko było...

Lenka rozumiem, trzymam kciuki, zeby wszystko było Ok, a w którym tygodniu jesteś? [emoji4]
Ja narazie martwię się, zeby na usg było coś widać, bo lekarz po ostatniej wizycie powiedział ze te plamienia z macicy oraz bóle z lewej strony wskazują na pozamaciczna [emoji3064] ciałko żółte tylko było...
Trzymam kciuki żeby jednak się mylil:*

reklama
Ehh, ja jeszcze trochę sobie powiszę w niepewności! Byłam dzisiaj na IP, obudził mnie pęcherz - infekcja ☹️. Po badaniu dostałam antybiotyk, do kontroli we wtorek do mojego gina.
A ciąża w badaniu młodsza o tydzień - 4+1, więc na razie sam pęcherzyk niecałe 4mm. I jakoś smutno, czy wszystko będzie dobrze...

Od razu antybiotyk bez posiewu? Ja czekam na wynik posiewu i wtedy ewentualnie dostanę antybiotyk, ale staramy się tego uniknąć. Na razie biorę urosept i żuravit.

Do góry