reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny, cały czas myślę o mojej sytuacji. I jak myślicie czy jest sens iść do piątku do innego lekarza który najlepszy sprzęt czy czy zrobić np. w tym tygodniu jeszcze dwa razy betę?
Czy poprostu czekałybyscie do poniedziałku na swoją wizytę ?
A który masz tc? Jak już skończyłaś 6 wg miesiączki to poszłabym to innego lekarza, żeby się nie denerowac:)

Tez slyszalam, że zjedzenie wafla ryzowego albo banana zanim się głowę podniesie z poszuki pomaga na wymioty:)

Dziewczyny czy ktoras z was chorowala dużo w poprzednich ciazach?? 6 tc z dniami a ja już jestem po grypie i teraz jakiś wirus gardłowy.. Boję się o fasolke:(

reklama
Dziewczyny, cały czas myślę o mojej sytuacji. I jak myślicie czy jest sens iść do piątku do innego lekarza który najlepszy sprzęt czy czy zrobić np. w tym tygodniu jeszcze dwa razy betę?
Ja od zeszłej niedzieli czekałam aż do wczoraj. Nie było to mega łatwe, ale opłacało się. Tak jak mówił mój lekarz, pewnie bym analizowała betę i się zastanawiała czy za mało czy za dużo, czy ok.
Chociaż jak przed niedzielą kiedy byłam u lekarza się stresowałam to zrobiłam wtedy będę jeszcze raz (w większym odstępie niż 48 godzin i mnie to uspokoiło).
Mówił że nawet jeśli beta na późniejszym etapie rośnie wolniej to nie musi oznaczać nic złego.

A który masz tc? Jak już skończyłaś 6 wg miesiączki to poszłabym to innego lekarza, żeby się nie denerowac:)

Tez slyszalam, że zjedzenie wafla ryzowego albo banana zanim się głowę podniesie z poszuki pomaga na wymioty:)

Dziewczyny czy ktoras z was chorowala dużo w poprzednich ciazach?? 6 tc z dniami a ja już jestem po grypie i teraz jakiś wirus gardłowy.. Boję się o fasolke:(
Ja od zawsze mam problem z zatokami i właśnie powrócił.
Pytalam się lekarza, ale powiedział że dopóki nie jest to mega choroba to żadnych antybiotyków, ewentualnie jakieś syropy czy coś typowego dla kobiet w ciąży i przeczekać.

Ja od zawsze mam problem z zatokami i właśnie powrócił.
Pytalam się lekarza, ale powiedział że dopóki nie jest to mega choroba to żadnych antybiotyków, ewentualnie jakieś syropy czy coś typowego dla kobiet w ciąży i przeczekać.
Ja przerobiłam już antybiotyk i lek na grype.. Nie chciał gin ze mną gadać o negatywnych skutkach grypy.. Ale jutro go przycisnę, bo jeśli np najczestym powikłaniem jest poronienie w I trymestrze tto nie będziemy nikomu mówić na razie o ciazy...

Ja przerobiłam już antybiotyk i lek na grype.. Nie chciał gin ze mną gadać o negatywnych skutkach grypy.. Ale jutro go przycisnę, bo jeśli np najczestym powikłaniem jest poronienie w I trymestrze tto nie będziemy nikomu mówić na razie o ciazy...

Mam tak samo, skończyłam antybiotyk a mój pęcherz dalej niedomaga :/ aż się boje iść na kontrolę do internisty

Ja bym czekała do poniedziałku

reklama
Do góry