Paulianna89
Fanka BB :)
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
[emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
Dokładnie, jak pójdziesz za 1,5 lub 2 tygodnia to zobaczysz serduszko.
Dokładnie, jak pójdziesz za 1,5 lub 2 tygodnia to zobaczysz serduszko.
Ja dostałam dziś na NFZ masę badań w tym cytomegalię, różyczkę, hcvJa właśnie myślę nad cytomegalią, w pierwszej ciąży nie robiłam, nawet o tym nie wiedziałam. Nie ma chyba co liczyć że na nfz lekarz da na to skierowanie co?
Ja według @ 6+3 zobaczyłam tylko pęcherzyk. Dziś według @ 7+4 było ❤ i wszystko w porządku.5 tydz (4+2)
Mi lekarz dziś powiedział że dla niego beta tylko do potwierdzenia ciąży służy, a przyrostów wogole nie kontroluje bo to później spada i kobiety się niepotrzebnie stresująlekarz zapisał mnie na wizytę w 7t, a do tego czasu jeszcze 2tyg więc stwierdziłam, że kontrolnie będę sprawdzać betę zrobiłam badanie dziś i zrobię w kolejny poniedziałek, a wizytę mam 3go lutego, dzień po urodzinach może będzie urodzinowy prezent w postaci ❤
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Wrzesniowka jednak super info!Wszystko już wiem [emoji173] ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi.
Ojej super! ❤Wszystko już wiem [emoji173] ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi.
A nawet sierpniówka bo termin wpisała mi 27.08 chociaż chyba powinien być 28.08 bo tydzień od pierwszego dnia @.Wrzesniowka jednak super info!
A tak się bałaś o miejsce I co? I teraz je zostawiasz?A nawet sierpniówka bo termin wpisała mi 27.08 chociaż chyba powinien być 28.08 bo tydzień od pierwszego dnia @.