reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, a w kolejce do zabiegowego korzystacie już ze swojego prawa pierwszeństwa ?
Muszę oddac krew , punkt od 7.30 i tak myslę, ze dobrze byłoby wejść bez kolejki i się do pracy nie spóźnić ;)

4+2 to dla lekarza czwarty tydzień. Oni liczą skończone tygodnie. Poczekaj jeszcze, troszkę za wcześnie żeby coś zobaczyć.
Zależy od lekarza :) Moja wpisała, że jestem w 6tc a byłam dokładnie w 5t4d :) W poprzedniej ciąży tylko raz na SORze wpisali mi faktycznie ukończone tygodnie.

Dziewczyny, a w kolejce do zabiegowego korzystacie już ze swojego prawa pierwszeństwa ?
Muszę oddac krew , punkt od 7.30 i tak myslę, ze dobrze byłoby wejść bez kolejki i się do pracy nie spóźnić ;)
Zapraszam do mojej przychodni, biorę popcorn i nagrywam tą walkę o wejście z pierwszeństwem haha Tu to nawet z noworodkiem nie chciały mnie wpuścić aż pielęgniarka zareagowała. Najdziwniejsze, że będąc w ciąży, miesiąc w miesiąc widziałam te same stare twarze .. Ci ludzie naprawdę z nudów tam przychodzą, niestety to samo jest u internisty i później Ktoś , Kto się faktycznie rozchoruje nie ma już numerka i buja się po NOCHach :/

Miałam się właśnie pytać czy u Was są takie możliwości? U mnie w przychodni rodzinnej wisi kartka, że ciężarne przyjmowane są poza kolejką. Niestety w przychodni gdzie chodzę do gina i mam wykonywane badania takiej kartki nie ma i ciężarne siedzą potulnie w poczekalni ze wszystkimi chorymi :( czekającymi do laboratorium.

Wyszłam z łazienki i zaczęłam plamić ciemna krwią .... a lekarz mi żadnych tabletek nie zapisał [emoji26]🥺
Jak nie urok to sraczka [emoji22][emoji36]

reklama
Miałam się właśnie pytać czy u Was są takie możliwości? U mnie w przychodni rodzinnej wisi kartka, że ciężarne przyjmowane są poza kolejką. Niestety w przychodni gdzie chodzę do gina i mam wykonywane badania takiej kartki nie ma i ciężarne siedzą potulnie w poczekalni ze wszystkimi chorymi :( czekającymi do laboratorium.
Ja ostatnio też czekałam w kolejce do laboratorium. A obok przyjmował pediatra. Dużo dzieci chorych. Chyba następnym razem wybiorę się na badania do zwykłego laboratorium (nie takiego w przychodni...).

Do góry